Gå til innhold

Hvem synes du er best?


Hvem synes du er best?  

1 stemme

  1. 1. Hvem synes du er best?

    • Nokia 6510
      2
    • Siemens S45i
      3
    • Motorola T720
      1


Anbefalte innlegg

Hei igjen.

 

Fant ut at jeg ikke har råd til så dyr og fancy telefon. Derimot har jeg kommet fram til tre alternativer, og trenger litt hjelp. De koster alle rundt en tusenlapp (med abb., noe jeg skal ha nå).

 

6510 er sannsynligvis favoritten, mest fordi jeg liker best SMS med Nokia, og fordi jeg synes den ser bra ut. Har lest endel tester, og det virker som om denne er en av Nokias bedre...?

 

S45i virker også som en grei telefon. Men er litt usikker, mest på om tastene er gode å bruke. Har en C45 liggende, som jeg ikke har brukt noe særlig (gave) mest på grunn av at jeg ikke klarer de trege tastene. Det betyr jo ikke at S45i'en har det samme problemet, men uansett stoler jeg ikke 100% på Siemens (selv om de fleste tester viser at jeg burde)...

 

Så var det T720 da. Må bare si at jeg i utgangspunktet ikke likte denne mobilen, men den viste seg å bli et alternativ allikevel. Mest på grunn av alle de forskjellige funksjonene, fargeskjerm+++. Men har hørt at batteritiden er en stor vits? Som regel går det greit for meg å lade opp telefonen hver natt, så det er ingen katastrofe... men selvfølgelig allikevel et minus.

 

Det har blitt mye slike avstemninger og spm i det siste... Men det er vel derfor vi har et slikt forum :)

 

Takker for alle tilbakemeldinger!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...