Gå til innhold

Bærbar pc og hva jeg må se etter?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

jeg skal kjøpe meg en bærbar pc.

 

Jeg har hele tiden trodd at det jeg burde se etter var hvor mye RAM som var installert... men folk sier at jeg også må se på oppløsningen på skjermkortet.

 

Hvordan finner jeg det ut. nesten ingen av de online butikkene jeg har vært inne på sier noe om dette. De sier bare hvilket kort det er. Hvordan kan jeg vite at det er et bra eller dårlig skjermkort?

 

(hadde egentlig tenkt å kjøpe en Macbook pro - men får nesten `2 bærbare for samme prisen... for mye hype på de produktene eller er det 2 ganger så bra?)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva skal du bruke pc'en til? Skal du spille er jo det meste viktig, som cpu, ram, skjermkort, skjermoppløsning etc. Skal du ha en kontorpc, kan du gå ned på cpu og skjermkort. Nok minne er viktig om du skal kjøre Vista, vil anbefale 2048GB. Halvparten holder til winxp, med mindre du skal spille "heftige" spill. Oppløsning på skjerm er litt smak og behag, og det kommer også an på hvilken skjermstørrelse du ønsker deg på din nye bærbare. Det er joe en del størrelser å velge mellom, f.eks. 12.1", 14.1", 15.4", 17". Er du mye på farten er batteritid viktig, sammen med portabilitet.

 

Post dine bruksområder først, sammen med ønsket størrelse på den bærbare, så vil du få masse hjelp av forumbrukerne her:)

Lenke til kommentar

Dette er mitt primære bruksområdet når jeg jobber med PC

 

Photoshop, web-publisering og vanlig surfing.

 

Får jeg en bra bærbar pc for rundt 12.000??? Eller kanskje enda mindre? Da lønner det seg å gå for PC og ikke MAC... vil jeg tro!

 

Ønsker ikke Vista på den men nok guff til å redigere store fotofiler ....

 

Ønsker også å koble den bærbare pc mot 30" LCD skjerm for å fin redigere bilder!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...