Gå til innhold

Den store Dell XPS m1330 tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg fikk telefon fra hun hyggelige dama jeg snakket med i forrige uke, hun sa at det ikke ble flere utsettelser på meg og at jeg fikk 800kr. i avslag av opprinnelig kjøpsum. Jeg tok avtalen ganske så greit da jeg allerede klarte å prute meg ned nesten 2000kr. i pris da jeg ringte inn bestillingen først.

 

Så alt i alt ender jeg opp 2500kr. billigere enn det jeg ville med å bestilt på standard måte gjennom internett. Da kan det bare være at den ble noen uker ekstra med forsinkelser.

 

Glemte desverre å spørre/huske hva hun het da jeg var på jobb (og det var mye stress som vanlig), men telefonnummeret det ble ringt fra var iallefall +4532871200

Endret av ArcticOC
Lenke til kommentar
Dere som nå har fått avslag pga leveringstiden, har dere fått rabatt o.l. fra før? Dvs prutet på prisen eller ekstrautstyr inkludert...

 

Jeg bestilte 23.7 og har fortsatt leveringsdato 30.8, med 'produksjon ikke startet'  :roll:

Vurderer å ta en telefon til Dell nå hvis det blir utsettelse.

9243792[/snapback]

 

Kjøpte 2 1330's med forskjellig specs, dyreste med verdi av 17000 på nett fikk jeg ~1300kr billigere + nå kompensasjon til 1500kr, og en annen til verdi av 12800kr på nett fikk jeg ~1000kr billigere + kompenasjon til 1500kr. 2 separate bestillinger utført samtidig (fra meg og min kjæreste) med hver sin kompensasjon.

Lenke til kommentar

Samme her tror jeg. Likte den funksjonen at den bare bruker 8400M-kortet når det kreves. Ellers bruker maskinen det integrerte Intel grafikk-kortet for å spare strøm.

 

Det som er dumt er at den bare har ekstern cd\dvd-spiller. Men hvor ofte bruker jeg egentlig cd\dvd da. 2000 dollar.. kursen er på under 6 nå faktisk. 5,8. Så rundt 12000 for denne maskinen. Regner med det er med skjermkortet, men sikkert ikke 2gb minne.

 

Nå har jeg ihvertfall et alternativ, så nå kan jeg stramme opp krava til Dell.

 

 

Edit: Så at man velger selv når man vil bruke skjermkortet eller ikke. Er visst ikke automatisk.

 

bilder av Asus U3.

 

Regner nesten med at min Dell Laptop blir utsatt enda mer(nå er den på 31 august). Om den blir det blir det avbestilling av Dellen og så venter jeg heller på U3en. Vi regner med den kommer til Norge?

Endret av LoKe2k
Lenke til kommentar

Jeg skjønner ikke helt det derre HDMI-problematikken. HDMI _er_ vel lyd og film. Det er jo det som er hele poenget. HDMI uten lyd kan vel knapt kalles HDMI?

 

Hadde vært flott om noen fant en side hvor det var mål av Asus sin laptop. Litt spent på hvor tykk den er.

Endret av LoKe2k
Lenke til kommentar
Jeg skjønner ikke helt det derre HDMI-problematikken. HDMI _er_ vel lyd og film. Det er jo det som er hele poenget. HDMI uten lyd kan vel knapt kalles HDMI?

 

Hadde vært flott om noen fant en side hvor det var mål av Asus sin laptop. Litt spent på hvor tykk den er.

9249746[/snapback]

 

Man har HDMI ut på diverse high-end skjermkort, og de fører jo ikke no lyd, så det er en problemstilling ja. Er hdmi porten på 1330 bare en forlengelse av en hdmi ut fra skjermkortet, eller fører den også lyd? Nå har det vel vist seg i noen tester at 1330's hdmi ut fører både lyd og bilde (også fra den ene av manualene + 8400M GS har vel heller ikke hdmi ut, så en enkel forlengelse ekke mulig)

 

edit.leif

Endret av Solav
Lenke til kommentar
Sjekk denne jeg fikk i dag!  :mad: Så nå kan jo alle andre som bestilte maskinen glede seg til senere i dag, vent å se sier jeg bare  :!:

9255074[/snapback]

 

ArcticOC: Har du bestilt noe som kan gjøre at pcen leveres senere enn andre (f.eks. den hvite eller røde versjonen)?

 

 

Kan det se ut som det blir avbestilling på meg hvis de utsetter leveringen enda en gang nå. Må ha pcen senest 3. september, og trodde ikke det skulle bli noe problem når jeg bestilte 29. Juni....

 

Status har ikke endret seg enda, fremdeles levering 24. august, så jeg får vel vente til kundeservice skal ringe meg med oppdatering om status på tirsdag før jeg bestemmer meg for å avbestille.

 

 

har dere som har avbestilt allerede fått noen kompensasjon?

Virker jo rimelig at en skal få det når en har ventet på et produkt i 2 måneder uten at de klarer å levere....

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...