Gå til innhold

Den store Dell XPS m1330 tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da var også min i hus. Kom med rev.A04 av hovedkort og bios A07. Har ikke hørt noen ulyder. Svært liten viftestøy. Ingen synlige skavanker med deksler eller tastatur. Så etter noen få timers bruk er konklusjonen at jeg er meget fornøyd. Min maskin er; cpu 2,2Ghz, ram 3GB og 9 cellers batteri. Det siste jeg skal sjekke i dag er om det kommer noen lyd i sluttfasen av ladingen.

Lenke til kommentar

Orker ikke å ha vista :p

 

Hadde tenkt å lage et par partisjoner, men når jeg skal lage det når jeg booter opp fra XPcden så skjer det ingenting når jeg trykker på F eller hvilken bokstav jeg skulle trykke på..

Kommer ikke opp noen partisjoner, må jeg bruke et anna program? Leste igjennom det media direct manualen, og der kunne en vist lage partisjoner, eller er det noe jeg bare har innbildt meg?

 

Boota opp fra den Media Direct CDen og da kom det 1 og 2valg. Trykte på den som skulle lage partisjon(??) og jeg skulle velge str. på partisjon C.

 

Lager den en ny partisjon etter den str. som jeg skriver inn?

 

Vis det er en anna måte å gjøre det på, så si i fra!

Lenke til kommentar

Synes at harddisken suser mye. Tror det er den som bråker mest hos meg, bortsett fra når vifta går. Videre så knattrer den (jobber) et lite halv-sekund omtrent hvert femte sekund +/-

Og dette er når jeg skriver dette innlegget, med kun Internett Explorer oppe.

 

Hvorfor? Dårlig disk eller?

Lenke til kommentar
...når jeg skal lage det når jeg booter opp fra XPcden så skjer det ingenting når jeg trykker på F eller hvilken bokstav jeg skulle trykke på..

Kommer ikke opp noen partisjoner...

 

Mener du at Windows ikke finner HDDen når du booter fra CD? Isåfall: hvilken ServicePack-versjon av XP bruker du? Jeg skulle installere XP Pro SP1 på min stasjonære, men da fant ikke Windows HDD fordi SP1 ikke har drivere for SATA-disker. Måtte bruke en Win-CD med Win SP2 på for at det skulle funke.

Lenke til kommentar

Leverte selv en bestilling tidlig forrige uke. Valgte forhåndsbetaling for å kjøpe meg litt tid, var enda ikke bestemt på om jeg ville ha denne laptopen (div. kampanjer gikk ut den dagen jeg bestilte). Fant etter hvert ut at jeg ville vente til etter lønning med å bestille. Fant ut at jeg skulle la avbestillingen bli automatisk slettet etter X antall dager. I dag fikk jeg mail fra de hvor det stod at bestillingen ble annulert om de ikke mottar betaling før den 27. januar.

 

Denne mailen svarte jeg på, da jeg nå har bestemt meg for å kjøpe. Men jeg ville veldig gjerne ha Vista på engelsk så jeg lurte på om bestillingen lot seg endre, noe de hevdet den ikke kunne. Jeg ble anbefalt å legge en ny bestilling og det ble poengtert at denne måtte ringes inn skulle få engelsk Vista. Noe jeg ikke likte noe særlig, da jeg mente tilbudet var en anelse bedre når jeg bestilte.

 

Ringte uansett for å plassere en bestilling nå nettopp. I motsetning til hva to ulike har sagt via mail og chat, kunne den opprinnelige ordren oppdateres. I tillegg til å endre til engelsk Vista endret jeg også farge til Midnight Blue (som ikke var tilgjengelig når jeg bestilte). Selgeren lurte på om det var alt, så jeg spurte spontant om hva han skulle ha for et ekstra batteri. Ble tilbudt et 9 cellers til 290 kr, noe jeg selvsagt takket ja til.

 

Totalt kommer jeg ut på 9200 for standardoppsettet (LED, T7500, 250 GB HD osv.). Med 3 GB RAM og et ekstra batteri ble dette en meget pen pris i mine øyne. Eneste som uroer meg litt nå er at det på nettsidene deres står at min bestilling er annulert. Regner dog med at dette skylded at jeg nettopp snakket med de og at systemet deres ikke er oppdatert. Kunne visstnok ikke forvente å motta ny bekreftelse på bestillingen før i morgen heller.

 

Uansett, spennende. Noen som hva leveringstiden deres ligger på for tiden?

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...