Gå til innhold

Claymore Anime - spoileradvarsel!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Å avslutte serien uten at Clare får tak i Priscillia blir jo sucky sucky, spør du meg. De skulle heller da ventet til at mangaen var ferdig før de begynte på animen - slik Death Note gjorde det.

9307321[/snapback]

 

Mangaen har vært ute siden 2001, altså 6år og er ongoing. Om animen ikke hadde blitt lagd før mangaen hadde vært ferdig, så hadde vi måttet ventet par år til før mangaen slutter:/

Lenke til kommentar

Har ikke vært så mange forskjellige ting egentli. Noen av tingene er at man får se hvordan Raki kommer nordover, dette er fordi han blir tatt av noen slave handlere. Annet enn det; som dere kanskje husker i episode 20 så

utfordrer Flora, Claire til en kamp. Du for se kampen i mangaen, da man finner ut at Claire's Flash Sword er kjappere enn flora's windcutter, men presisjonen og kraften er mindre.

ja også får man se at Raki og Easly + Priscilla kommer til huset til Easly e.

Altså han kamper ikke i ute i skogen, + at Raki får aldri høre om claymorene i den byen de er i nå(husker ikke hva den heter, den der nordiske byen).

Finnes noen tidligere også men ikke vært noe spesielt viktig.

Lenke til kommentar

Det som Storym beskrev er noe som har skjedd i tidsforløpet i animen, altså det er ikke tatt med. Ikke vits og putte i spolier.

 

Stor spoiler

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

gleder meg når de hopper frem 7 år !! *gåsehudmoment*

det er vel om 2-3 episoder ?

Lenke til kommentar

Leste på et annet forum at de vil avslutte animen annerledes enn mangaen. Spoiler

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Spoiler: For those of you watching Claymore, http://pc.webnt.jp/anime/detail0023100807.html has some interesting spoilers up for future episodes that seem to confirm it’s going to end differently from the manga.

 

It seems that Raki will witness Priscilla eat someone, and he’ll make his way to Pieta and see Clare Awakening, but be unable to stop her. In addition, Isley and Priscilla will sense the Yoma energy of Teresa from Pieta. Seems a bit odd that they mention that, but perhaps it means a showdown is coming. Either way, we appear to be in for an anime original ending.

Lenke til kommentar
Han drittungen er egentlig Guts når han er liten dritunge, så når anime'en slutter her så tenker man bare et parr år frem i tid å begynner å se på Berserk :D

9334622[/snapback]

Mangaen har jo allerede utdypet hendelsene i Guts barndom (til de grader), men det er godt mulig de inkorporerer en direkte referanse til Berserk.

 

Personlig var det ikke til å unngå å se mange likhetstrekk mellom Rigardo, The Silver-Eyed Lion King (i dagens episode) og Zodd. Mon tro om det var hensikten.

Endret av aadnk
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...