Gå til innhold

"Gi bort en DVD-film"-tråden, les første post!


Ceaucescu

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg vet det er irriterende. Jeg kjenner det selv også, men vi må huske at det er eksamenstider nå så folk kan være opptatt med mye viktigere ting enn dette. Så ha litt tålmodighet og godta at trekningene kan komme litt sent i forhold til når de egentlig skulle ha kommet.

 

Ikke si sånn da :( nå fikk jeg dårlig samvittighet prioriteringer.. pøh

Lenke til kommentar

Hva med å endre litt på reglene? Hvis trekning ikke er gjort innen en viss tid, 24-36 timer, så trekker trådstarter eller moderator vinneren og PM'er vedkommende med filmene om at han/hun var for treg.

 

Så slipper vi kanskje at tråden dør ut hele tiden...

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b

Send Nopros en mail om påminnelse da. Mailadressen står jo i profilen. Han har ikke vært aktiv siden 01 Juni, så håper dette ikke bare var en hit-and-run fra han hvor han mottar en gratis film.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-77do0b

En slik norme har jeg levd etter siden jeg "meldte meg inn" i denne tråden. Dersom jeg ikke har sendt filmen, så lar jeg være å melde meg på trekningen ;)

Lenke til kommentar

Jeg tenker på at man ikke sender filmen før vinneren har trukket sin vinner. Sånn at hvis man ikke får en film hvis vi må trekke på nytt, fordi man har glemt trekningen sin.

På denne måten så slipper man å sende enda en film til ny vinner. Eller at den som glemte trekningen sin slipper å punge ut for videresending av filmen.

Lenke til kommentar

Da utfører jeg trekningen, hvis han som deler ut ikke er fornøyd med dette, så kan han trekke på nytt og motta klaging fra vinneren.

 

Random.org 1-5

spetwols

Colb

ostehøvel

nozgorak

KoffeinKanin

 

Vinner:

 

1

post-44445-1244030833.png

 

 

Send melding til Nopros med ønske og adresse.

 

Edit: La til screenshot

Endret av Dragen
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...