Gå til innhold

Batteri tilbakekalling fra Lenovo.


Anbefalte innlegg

I går, klokken 9 eller noe på morningen når jeg logga på maskina mi etter en reboot. Så kom det en merkelig beskjed. Jaja, tenkte jeg, får lese den ( noe som jeg vanligvis ikke gjør :p)

 

Se bilde:

http://server7.pictiger.com/img/103729/com...tery-recall.png

 

Så jeg bestillte meg nytt batteri, men det kunne ta 4 uker sier Lenovo. Så hvis det batteriet jeg har nå eksploderer så er det vel ikke min feil? Jeg har vel krav på at maskinen min skal fungere i mellomtiden? Jeg har jo ikke gjort noe feil...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Eksploderer batteriet ditt i mellomtiden så er det nok ikke din feil, men pc'en din vil nok ikke fungere etter det... Ta ut batteriet og bare bruk pc'en på strøm HVIS batteriet er av den serien som er kalt inn.

8617264[/snapback]

 

Spørsmålet er vel helst om han får erstattet pc'en etter at den eksploderer, ikke om den fungerer eller ikke. Enig i at han bør unngå å bruke den på batteri til han får nytt, men fire uker er på den andre siden lenge å være lenket til stikkontakten...

Om du tar sjansen på å bruke den på batteri i de fire ukene, og den eksploderer, så mener jeg du bør få erstattet maskinen, men det er bare min personlige mening.

Lenke til kommentar

Ja, altså, 4 uker med da en "stasjonær" pc er ikke noe jeg har tenkt å prøve. Det er tross alt ikke min feil at batteriet ikke fungerer. Hadde det vært snakk om en uke så hadde jeg klart det. Men ikke fire!

 

Jeg bruker den ikke på batteri så ofte, men nok til at jeg ikke kan være uten for lenge.. Blir sikkert 4-5 timer i uka.

Lenke til kommentar

Jeg vil tro at etter du har bestilt nytt batteri, så er det sannsynlig for leverandøren å anta at du er klar over problemet, og det kan være vanskelig å få en full retur rett. Problemet her er at du kan verken kreve kjøpet hevet heller, da maskinen din ikke er ubrukelig. Så jeg tror du kommer til kort ved en evn. reklamasjon/brannskade.

 

Men tenk på oddsen. Nå har det vel bare vært rapportert ett par tilfeller av batterier som tar fyr, så sannsynligheten er jo ganske lav...

 

Men en eller annen gang må det vel skje?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...