Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Honda CR-V eller Toyota RAV 4


Anbefalte innlegg

Hei folkens,

 

takk for tipsene men jeg syns dere går litt utenfor diskusjonen og blander inn andre ting...som bla. produksjon og hvem som er størst.

 

det er meg dere skal hjelpe og gi gode råd. Jeg så igår Mazda MPV LW Stasjonsvogn og syns den er fin. Har dere noe peil på denne bilen ? Er den bra? Ser frem til svar. :dontgetit:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Har ikke kjørt RAV4, men med CR-V er det ikke vanskelig å bli stående fast. Det som skjer er at man begynner å spinne på et av forhjulene, slik at det mister festet. Etter et lite sekund blir moment overført til bakhjulene, og dersom du har litt pådrag (automat) blir det lett slipp på et av bakhjulene også. Da står du der, og spinner på et forhjul og et bakhjul. Enig i at det er bedre enn trekk på en aksel, men en mulighet til å låse senterdiff, og gjerne også bakdiff, ville gitt langt bedre fremkommelighet. Se for eks på X-Trail.

8629544[/snapback]

 

 

Den låsinga på x-trailen er ikke mye verdt. selv med den på ender man med å spinne på 1-2 hjul.. Jeg har prøvd. og dessuten skal en 4x4 føles mere som en bakhjulsstrekk noe som min galant 4x4 gjør..

Lenke til kommentar

Dersom det er et fasitsvar på hvordan en 4x4 skulle føles, ville vel alle laget dem slik (selv om jeg er enig med deg her). Fordelen med å låse senterdiff er ikke uvesentlig, men god fremkommelighet krever også låsing av bak-diff. Å låse front-diff er for viderekomne, det gir selvsagt optimal fremkommelighet, men ødelegger styreegenskapene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...