Gå til innhold

Utviklerdagbok: Lord of the Rings Online, del 2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Uff dette spillet ser ut som en misslykket WOWripoff....

8376967[/snapback]

 

Hvor du får det fra vet nå ikke jeg men..

 

Styre metoden i spillet er revolusjonerende innenfor MMO-spill og i tillegg så virker det mye mer interessant.

 

Grafikken er bare et pluss.

Lenke til kommentar

At interfacet er likt WoW synes jeg bare er helt genialt. Kan det modifiseres slik som i WoW er det jo bare sinnsykt bra også. Jeg startet nemlig med WoW som mitt første store MMO, og spill jeg har prøvd etter det har bare ikke appelert noe særlig fordi det virker som mange utviklere bevisst prøver å unngå en WoW-clone. Når noe funker så bra i et spill hvorfor gjøre det annerledes?

En annen ting som irriterer meg grenseløst i en god del MMO er at man ikke kan hoppe rett og slett :\ Føler meg så hemmet og nedtrykt når jeg ikke har den funksjonaliteten.

Endret av MaKakk
Lenke til kommentar

Hvorfor må man nødvendigvis bringe wow inn i enhver diskusjon? Har dere virkelige ikke flere referansepunkter? Jeg mener ... det var det samme da Vanguard nettopp hadde blitt sluppet. En og annen tulling bruker tiden sin til å annonsere at ugh og æsj, dette er jo wow i ny forpakning ... Da har man det gående. Saken er den at alle slike spill låner elementer fra hverandre, noen låner kanskje mer enn andre, men like fullt låner de fra hverandre, men mest av alt har de alle sammen lånt av tolkien himself!

Lenke til kommentar

MMO spill utvikler seg som alle andre deler av spill-industrien. Sakte, og sjeldent store sprang. Deler av det som fungerte best i generasjon 1 blir bragt videre til generasjon 2, osv, så det er vel langt fra utrolig at "det ser ut som WoW". WoW for sin del bygger like mye på det som har blitt prøvd ut i tidligere MMO spill, og som har vist seg som gode nok løsninger til å bygge videre på.

 

Har ikke sett videoen (nettet er usedvanlig svakt her i natt :( ), men tviler ikke på at de omtaler sitt produkt som unikt og revolusjonerende. De skal tross alt tjene penger som alle andre for å holde butikken åpen og da må du ty til gode gamle salgsknep. Måtte bare poste da jeg i dag har sett en fantastisk mengde diskusjoner i retning av "OMG this looks like WOW, RIP-OFF!" mens jeg har spilt LotRO. Jeg spiller både LotRO og WoW for tiden, og bortsett fra at LotRO adopterer noe av WoW's UI, låner de minst like mye fra EQ2 på det området, å fortsette gnålet om at det er en rip-off av World of Warcraft er minst like dumt som å klage over at Mazda er en rip-off av Mercedes :ermm:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Vet ikke om dette er rette plassen og spørre.  Men kan man gå / reise fra for eks alve byen til hobbit byen ol i spillet. ?

8489718[/snapback]

 

Nei. Er du hobbit må du holde deg i hobbitland, og er du alv må du være i alveland.

De vil ikke ha noen kontakt mellom de forskjellige rasene, da dette kan føre til uheldige kulturkonflikter.

Endret av Azper
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...