Jump to content

The_evil_blue_toad

Medlemmer
 • Content Count

  1430
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About The_evil_blue_toad

 • Birthday 01/26/1987
 1. Slik jeg forstår det virker det som Fury satser på å unngå grinding og satse på å slenge deg inn i action fra første til siste sekund. Slik at du skal kunne ha tid til både spillet og kjæresten, i stedet for å bruke timesvis på kjedelige ting i spillet når du heller kunne brukt de timene på noe annet, mens du likevel skal kunne få den samme dosen action. Antar de sikter seg litt inn mot de som synes det er morsomt å spille når de har tid, men som ikke har nok av det til å kunne henge med i all grinding.
 2. Endelig mer moro for oss som liker Total War's oppskrift på strategispill ser det ut til. Også en temmelig stilig trailer som virkelig gav meg lyst til å prøve dette når det kommer.
 3. Morsomt nok hender det ofte at jeg også spiller gjennom et CoD spill ved juletider. Gleder meg veldig til dette kommer ut, da jeg ikke har spilt et morsomt "modern combat" spill siden Black Hawk Down kom ut (Tenker singleplayer her). Har brukt litt tid på GRAW og et par andre spill, men til tider er det gode gamle Løp-Dukk-Skyt opplegget, uten tanke på særlig med taktikk eller lagkamerater, veldig deilig å vende tilbake til.
 4. Formålet med en RP server er at den skal brukes til RP, altså at spillerne har mulighet for å sette seg inn i sin character og spille dens rolle i Middle Earth. Det er noen ekstra regler på disse serverne, spesielt når det kommer til navn (de skal helst være troverdige middle earth navn) på characters og chat. Iallefall skal /say holdes helt "In Character", og f.eks det å snakke om den nye mobiltelefonen din midt i Bree-Town vil nok relativt raskt lede til at noen tipser en GM om deg. Bortsett fra det er det stort sett som en vanlig server. Finner ikke en link nå, men tror Turbine har en beskjed i launcheren disse dager på topp av nyhetslisten som beskriver det ganske greit. Om man ikke har planer om å rollespille bør man iallefall lese disse og respektere de, spesielt om det skulle vise seg at Turbine har et aktivt team av GM'er.
 5. MMO spill utvikler seg som alle andre deler av spill-industrien. Sakte, og sjeldent store sprang. Deler av det som fungerte best i generasjon 1 blir bragt videre til generasjon 2, osv, så det er vel langt fra utrolig at "det ser ut som WoW". WoW for sin del bygger like mye på det som har blitt prøvd ut i tidligere MMO spill, og som har vist seg som gode nok løsninger til å bygge videre på. Har ikke sett videoen (nettet er usedvanlig svakt her i natt ), men tviler ikke på at de omtaler sitt produkt som unikt og revolusjonerende. De skal tross alt tjene penger som alle andre for å holde butikken åpen og da må du ty til gode gamle salgsknep. Måtte bare poste da jeg i dag har sett en fantastisk mengde diskusjoner i retning av "OMG this looks like WOW, RIP-OFF!" mens jeg har spilt LotRO. Jeg spiller både LotRO og WoW for tiden, og bortsett fra at LotRO adopterer noe av WoW's UI, låner de minst like mye fra EQ2 på det området, å fortsette gnålet om at det er en rip-off av World of Warcraft er minst like dumt som å klage over at Mazda er en rip-off av Mercedes
 6. Skrev en nokså lang post som var mer beskrivende, men av en eller annen grunn valgte pc'en å spise den. Har 2 små problemer/spørsmål. Har nettopp kjøpt en mazda 626 (1988) og skulle gjerne satt inn noen nye høytalere bak som er "billig og bra". For øyeblikket er det et par høytalere der som tidligere ser ut til å ha hørt til et mini-anlegg eller noe, uansett virker det som de har tatt imot en god del juling og selv på medium/medium-høyt volum hører man at lyden blir forferdelig og at det skurrer. Har veldig lite peiling på bilstereo så om noen kan peke meg i retning av et par greie høytalere ville det være fantastisk. Sony XS-F1035 Så på disse, og det vil være maks av hva jeg kan betale for høytalere nå, helst noe billigere. Et annet problem er at jeg har lagt merke til at lysstyrken på cd-spillerens display fader inn og ut hver med styrken på musikken, og da dette er en temmelig billig spiller tviler jeg på at det er en effekt men heller et problem med strømmen. Har som sagt like kunnskap på dette området, men ville det hjelpe å sette inn en forsterker om det skulle være et problem her? Og hvor mye må man i tilfellet ut med for en grei forsterker? Skulle gjerne brukt mer penger og fått skikkelig lyd, men for øyeblikket må jeg nok holde meg til å få brukbar lyd.
 7. Bruker en Speedtouch 585 ruter, og en Jensen airlink 7554 (LongRange) usb adapter. Har oppdatert driverne til adapteren og prøvd litt av hvert slik som å klikke bort muligheten for at maskinen kan slå den av selv for å spare strøm. Har ennå problemer med at hastigheten begynner bra, men så faller ned til 1mbps. Den gjorde dette mens jeg spilte Warcraft i dag, og da jeg hoppet ut på skrivebordet og klikket "Radar OFF" og deretter "Radar ON" i adapterens meny ble jeg tilkoblet igjen i et par sekunder, men datt umidelbart ned på 1mbps og avkoblet igjen. Skulle gjerne vært mer nøyaktig, men er for å være ærlig ikke helt sikker hva jeg ser etter selv av feil, for ikke å si hva jeg ser "på".
 8. Bumper denne i stedet for å lage en ny topic. Om jeg nå skulle ønske å studere ex.phil/ex.fac dette semesteret (med et ekstra studie i informasjonssøk for 30 poeng), vil jeg da få omgjøring på mitt studielån basert på disse? Eller vil de se på at jeg egentlig begynte å studere multimedieteknologi i fjor høst og søkte stipend for det begge semestrene og slik sett ikke gi meg noen omgjøring? Kunne gjerne tenkt meg å bytte slik at jeg får noe ut av dette semesteret, men må vel kontakte lånekassen antar jeg. Hvis noen andre har vært i samme situasjon skulle jeg gjerne likt å vite om det er noen måte å få dette ordnet. En tanke som slo meg var å melde meg på ex.phil/ex.fac studiet og fullføre det uten å melde meg av multimedieteknolog. Vil da mest sannsynlig stryke i teknologi-fagene men få poeng for ex.phil, og slik få omgjøring. Formulerer meg dårlig når jeg er sulten, og har kun knekkebrød og rar ost igjen, men håper det er lesbart
 9. Har et veldig merkelig og irriterende problem her nå med det trådløse nettverket, og sliter veldig med å få orden på det. Jeg har 2 datamaskiner, en macbook og en stasjonær pc som kjører windows xp. Bredbånd får jeg levert fra NextGenTel og linjen er (fra Mac'en å dømme) stabil. På den stasjonære maskinen begynner jeg derimot på 54-48mpbs når jeg skrur på, men deretter daler det sakte men sikkert nedover mot 1mbps, til et punkt der jeg verken kan gå på internett eller komme meg inn på ruteren min for å sjekke konfigurasjonen. Det som derimot er merkelig er at dette skjer akkurat nå, mens jeg sitter på macbooken og skriver dette innlegget (og den har tilkobling i motsetning til den stasjonære maskinen). Jeg har hatt dette problemet tidligere på en annen maskin, men da fungerte det å skru av WZC tror jeg. Dette fungerer ikke i dette tilfellet. Er det noen som har sett noe slikt før og som har en kur for det? Er enormt frustrerende og har ikke så enormt god peiling at jeg kommer noen vei selv.
 10. Så filmen Shinobi i går kveld, og av en eller annen grunn minnet filmen meg om en musikkvideo jeg så noen år tilbake. Enormt irriterende, siden dette føles som når man har noe på tunga men rett og slett ikke kommer på hva det er Synes å huske at videoen hadde en rekke personer som hoppet og spratt rundt i en landsby/gate mens de var i kamp mot hverandre i sann ninja-stil. Tingen er at jeg kommer på dette hver gang jeg ser en film i samme stil som Crouching Tiger, men husker ikke stort mer av den enn dette. Trodde det var Oasis som hadde den, men etter å ha søkt rundt virker det ikke slik. Kan muligens gi en pekepinn til hvilken type musikk det er snakk om likevel. Lite å gå på, men håper på det beste
 11. Klarte å laste ned de fleste av mine gamle addons fra WoW Ace selv, fikk også et par fra Curse da de var oppe i et par timer. Er det noen andre som har problemer med Bongos og at cooldown animasjonen ikke vises? (Ikonet får et grått lag over seg som gradvis forsvinner) Er også mer eller mindre umulig å finne en cooldown counter som fungerer nå, så må enten endre oppsettet mitt radikalt eller kjøre i blinde.
 12. Ser på et Thermaltake Tsunami kabinett og en Hiper Type-R 580W strømforsyning. Høres det holdbart ut?
 13. Har nå oppdatert meg på Netshop's siste tilbud, og ser at jeg vil få mer for pengene der. Tenker nå på en maskin med det normale oppsettet for kampanje-maskinen, men med et GeForce 8800GTS kort (640MB-typen, ikke 768). Uten operativsystem (har XP-pro liggende fra skolen) ender jeg opp med en pris på 13 000 kroner som virker ganske greit med tanke på at denne burde være hakket skarpere enn Dell's løsning. Eneste jeg lurer på her er om det er noen av delene som bør byttes ut med andre alternativer. Og også hvilken fabrikant jeg bør satse på når det kommer til skjermkortet (Asus, POV eller XFX)? 1 stk. CyberLink Power DVD XP 6.0 OEM 2ch SW til DVD-rom med støtte for 2 kanaler 1 stk. Viking Miditower Sort m/400W PSU Stillegående m/12 cm vifte i PSU 1 stk. Gigabyte GA-945P-S3 hovedkort S775 ATX/S-ATAII/Gb-LAN/8ch.LYD 1 stk. Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz Socket775 4MB, BOXED m/vifte 1 stk. OCZ DDR2 2048MB Value Pro Series PC-5400 2x1024MB 667MHz. (5-5-5-10) 1 stk. Seagate 320GB S-ATA II NCQ 7200RPM Barracuda 7200.10 16MB cache 1 stk. Asus GeForce 8800GTS 640MB GDDR3 HDCP,PCI-Express,2xDVI-I,Tv-Out,320bit 1 stk. NEC DVD-brenner AD-5170 bulk, intern 16X Double layer sort, bulk 1 stk. Logitech Office Keyboard business Sort PS-2 standard tastatur 1 stk. Logitech Wheel Mouse Optical Sort OEM PS2 1 stk. Videoseven 20" LCD S20PD sort/sølv 1400x1050, 600:1, 8ms, analog Netshop
 14. Vil det si at jeg kan for eksempel ta et språk ved siden av psykologi (sikkert ikke så enormt lurt, men for eksempelets skyld) og bruke de "overflødige" studiepoengene for å nedbetale deler av lånet?
 15. Skal ha en maskin som skal hovedsaklig brukes til spill (Vil gjerne spille de nyeste spillene en stund fremover, men all grafikk på "Very High" er ikke et must for meg), underholdning (musikk, film) og litt arbeid. Har mer eller mindre bestemt meg for å gå for en maskin fra Dell da jeg vil holde meg i 10-12 000 kroners klassen og har inntrykk av at jeg ikke kommer til å spare mer enn en tusenlapp eller så ved å rote rundt i det uendelige etter en annen butikk. Klikket litt rundt med valgene for en Dell Dimension 9200 og ser nå på dette oppsettet: Prosessor: Intel® Core® 2 Duo® E6400 Processor (2.13GHz, 1066MHz, 2MB) (Alternativet her er "Intel® Viiv™ Technology™ Core® 2 Duo® E6400 Processor (2.13GHz, 1066MHz, 2MB)", men vent pent lite om hva forskjellen mellom disse to er) Skjerm: Dell E177FP 17" Black (TCO99) Flat Panel Monitor Minne: 2048MB Dual Channel DDR2 533MHz (2x1024MB) Minne Harddisk: 320GB (7200rpm) Serial ATA Hard Drive with 8MB DataBurst™ cache Skjermkort: 256MB nVidia™ GeForce 7900GS graphics card (Alternativene her er: * 256MB ATI Radeon® X1300 Pro PCI Express graphics card (Dette er langt billigere, så antar at det ikke er spesielt sammenlignbart) * 1GB nVidia™ GeForce™ 7950 GX2 graphics card (Langt dyrere, såpass at det egentlig havner utenfor det jeg kunne tenke meg å betale) Denne pakken ender opp på 11 502 kroner, med frakt. Kunne gjerne tenkt meg et par kommentarer på oppsettet så jeg er sikker på at jeg ikke havner langt ute i skogen her.
×
×
 • Create New...