Gå til innhold

Forumet "Dyrehold" har blitt opprettet.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+3124

Er det mulig? Sist gang jeg sjekket, så heter sidene Hardware.no/gamer.no/programmer.no hva ialledager har dyrehold å gjøre på ei hardware side?!

 

Og det er ikke bare dyrehold jeg tenker på, men også alle disse andre kategoriene som definitivt ikke er hardware relatert. Er det ikke på tide at HW.no skifter navn til noe annet enn HW.no?

 

Nei dette blir for dumt! Jeg skjønner at det er penga som rår i samfunnet også på HW.no, men de som vil snakke dyrehold kommer ikke til ei hardware side for å diskutere akkurat det emnet, de holder seg til rene hunde/katte/hester sider osv. De kommer ikke her fordi det finnes en forumkategori som du kan snakke om bikkja di på.

 

Nei, det har nok gått en inflasjon i å lage forumkategorier her inne. Det er på tide at man stikker finger'n i jorda, og begynner å tenke over hva en driver med..

Lenke til kommentar

Frank_1: Dette er diskusjon.no, og Hardware-nettverket har blitt ganske stort og de har begynt å dekke mer. Kvinneguiden ble jo implementert og et skritt framover ble gjort når de skiftet navn fra forum.x.no til diskusjon.no. Vi har jo fortsatt de gode gamle kategoriene for oss nerder, men nå er det mulig å diskutere andre ting enn bare hovedkort og vannkjøling. ;)

 

Selv liker jeg den nye kategorien. Fint for oss som liker dyr!

Lenke til kommentar
Er det mulig? Sist gang jeg sjekket, så heter sidene Hardware.no/gamer.no/programmer.no hva ialledager har dyrehold å gjøre på ei hardware side?!

 

 

8356842[/snapback]

 

 

Sist jeg sjekket så var dette Diskusjon.no. Et sted hvor man skal kunne diskutere det meste. Man kan fortsatt diskutere overklokking, pc-kjøp osv men har også muligheten til å diskutere politikk, bilkjøp og bikkjen sin uten å måtte logge seg på andre steder :)

 

Jeg kan ikke se hvordan der er negativt at man har alt på et sted. Hardwaredelen er fortsatt den største og mest detaljerte og den er der fortsatt.

 

Forumet er ikke kun en hardwareside. Det er et forum for Kulturo.no, Hardware.no, Amobil.no, HWB.no, Gamer.no, Bruktmarked.no, Amotor.no, Prisguide.no, the Experience og Akam.no som satser på å kunne tilby deg et sted å diskutere hva du måtte ønske.

 

Brukerne ønsker å diskutere mer enn Hardware. Det er en grunn til at OT-Baren, Sex og samliv og Politikk og Samfunn er trygt plassert på forumets topp ti liste over mest besøkte forum. Man finner kun en hardwarekategori på topp fem listen (Diskuter artikler).

Lenke til kommentar
Dette er kun positivt, både for nettverket og for brukerne. Utviding trekker flere folk til diskusjonsforumet, og brukerne får et eget tilholdssted for akkurat det de ønsker å diskutere.

 

Fortsett å utvide forumet!

8370245[/snapback]

Nja, vi kan ikke utvide i evigheter. Det må være grenser for hvor stort forumet skal være. Som f.eks. i HipHop-diskusjonen, hvor 60-70 personer ønsker en egen kategori.

 

Jeg kan sikkert skaffe 70 personer som ønsker en kategori om Logitech-muser, men det er grenser for hvor mye vi kan dele opp forum, og hvor mange underforum vi klarer å takle.

Lenke til kommentar

Spennende utvikling. Selv synes jeg det begynner å bli farlig mange kategorier her inne som jeg har liten eller ingen interesse av. Dette fører til en overflod av tråder og poster relatert til emner som jeg ikke ønsker å ta del i. Når kommer kategorien for hårstyling, møbelreparasjon, eller modellbyggesett? :)

Endret av fargoth
Lenke til kommentar
Det sier seg selv at kategoriene må begrenses, men om det fattes stor interesse rundt et kategoriforslag, ser jeg ingen grunn til å ikke opprette en kategori.

Men burde ikke interessen sammenlignes opp mot antall brukere, gjerne ved at en har en statisk minimumsprosent som må overskrides for at en ny kategori skal oprettes. Ettersom antallet brukere øker vil det også finnes en mengde mennesker som ønsker kategorier, men hvor mange må inneha dette ønsket for at en ny kategori skal oprettes?

Lenke til kommentar

Utvidelsen av forumet er del av en langvarig og større strategi som egentlig begynte våren 2006(og sikkert før dette også). Den vil settes litt mer i system og selv om det kommer nye kategorier til så vurderer vi også fortløpende om noen kategorier bør fjernes eller smeltes sammen.

 

For bedre manøvrering rundt om på forumet så jobbes det også med løsninger som etterhvert vil komme.

 

Ellers, så har vi det siste året utvidet med både en hovedkategori for samfunn som er meget populær og sterkt voksende, vi har fått en multimediakategori (som nok vil bli gjort litt om på) og kulturkategorien er videre utvidet. Visjonen er at det meste skal kunne diskuteres på Diskusjon.no. Men utfordringen er at det ikke skal bli for kaotisk. Selv ser jeg nødvendigheten med vesentlige strukturelle endringer, men det er en diskusjon for fremtiden.

 

Diskusjon.no er Norge sitt nest største forum i antall poster. Når man kombinerer aktiviteten med kvaliteten så er jeg av den oppfatning av at vi er blant Norge sine beste forum hvor man spesielt slipper mye av det søppelet som er å finne på VGD og Hegnaronline blant annet. Men vi jobber stadig for å bli bedre på alle mulige områder og har mye å strekke oss etter.

 

Når det gjelder nye kategorier så er det mange faktorer som spiller inn. Vi ser på brukerne vi har, brukerne kategorien kan trekke til seg, hvor mye det diskuteres om det aktuelle temaet i kategorier som Annet og Ot-Baren og om det er noe tilbud allerede. Når det gjelder Hiphop eksempelvis så har vi allerede et sted for det (Musikk) og derfor må vi se om det er forsvarlig å dele opp musikk. Når det gjelder Dyrehold var saken en annen. Det var ingen kategori som skikkelig tok for seg dette teamet som har blitt mast om i månedsvis i mer enn en tråd under tilbakemeldinger.

 

Det er langt flere ønsker, det er bare til å kikke i tilbakemeldingsdelen. Men vi sier ikke ja til hva som helst. Vi trår litt forsiktig. Og det er en større plan bak det hele. Det mest positive for brukerne er jo at det i mindre og mindre grad er nødvendig å hoppe mellom forum. Som bruker av uttallige forum opp gjennom årene er det i hvert fall noe jeg setter pris på :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...