Gå til innhold

Nexgenwars Debunked - 18 åring med algoritme


Knebel

Anbefalte innlegg

Noen har tatt seg bryet å sjekke ut Nexgenwars kredibilitet.

 

Det viser seg at siden er drevet av en 18 åring ved navn James Simpson fra Oklahoma, US. tallene baserer seg ene og alene på en algoritme som legger til et visst antall konsoller etter presatt tid. Dvs intet statistisk grunnlag..

 

Kilde

 

Kilde

 

Fyren retter sikkert opp innimellom når han får salgstall, men om det stemmer dette er det vel ikke Nexgenwars noe særlig å forholde seg til. Men det var vel dette de fleste av oss regnet med. Ikke sant? :)

Endret av Fhj
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Og forskjellen på Nexgenwars og de andre sidene er? Trodde det var ren spekulasjon fra alle de sidene som justeres over tid når reelle salgstall foreligger.

8314592[/snapback]

 

VG Charts oppdaterer bare tallene når det ligger offisiell informasjon eller andre salgsstatistikker som MC tall o.l.

Lenke til kommentar

Ikke akkurat overraskende. Det er nok litt tipping på gang hos VGCharts også, særlig når det gjelder Europa, men baserer seg stort sett på innrapporterte tall.

 

Nå er det uansett ikke de store forskjellene på slike sider. X360 ligger på rundt 10 mill, Wii på ca. 6 mill og PS3 på rundt 3 mill. hos alle...

Endret av kilik
Lenke til kommentar

Ingen overaskelse dette. Er jo ganske opplagt da tallene endrer seg i løpet av sekunder. Tviler på at noen noen gang har trodd at fyren som driver siden får inn salgsrapporter hvert tiende sekund. Jeg gidder ikke å sjekke slike sider da salgstall ikke bryr meg i noen stor grad. Hender jeg leser nyheter om salgstall, men om Nintendo eller de andre selger dårlig bryr ikke det meg som kunde. Så lenge alle overlever er jeg knekkende fornøyd.

Lenke til kommentar
Jepp! Synes vi skal fjerne nextgenwars fra den listen som vi har over antall konsoller solgt. Den blir mere nøyaktig om ikke denne siden taes med.

8314565[/snapback]

 

 

Jeg kan godt gjøre det, men som andre har sagt alle sidene er vel stort sett gjetninger, selv om VG Charts er den mest offisielle.

 

Ka tyks?

Lenke til kommentar
Eg kan ikkje fatta og begripa kvifor folk her inne heile tida skal ha oversikt over kor mykje som blir seld av den, og den konsollen. Det har jo ingenting å seie for oss.

8314941[/snapback]

 

Det har alt å si her på forumet når det gjelder å ha størst E-penis :p

Lenke til kommentar

Ganske utrolig hvor mye tid folk bruker på dette her. Det har nada og si for oss, som dark by design sier. :p

Dessuten er vell alle sidene folk leser salgstall fra like tvilsomme? Nå de klarer og vise millioner i forskjell, så sier vell det alt..?

Endret av DarkerGlow
Lenke til kommentar

Det har faktisk noe å si, selv om dere kanskje ikke legger merke til det så mye.

 

Det som selger mest får den største støtten. Ikke uten grunn at de fleste utviklere har økt ressursene til Nintendo DS og kuttet ned på PSP. Hvorfor tror dere Eidos venter med spillene til PS3 til neste år? Og hvorfor mister PS3 så mange eksklusive titler? Jo, salgstall og markedsandel. Slik er det og slik kommer det alltid til å bli.

 

Selfølgelig føler nok mange for å fremme på når favorittkonsollen leder i salg. Personlig syns jeg det er interessant å se at ting selger selv om det var dømt nedenom og hjem. Viser vel hvor dårlige analytikere mange på forumet er. ;)

 

Men bra at folk blir avslørt, men siden har vært under tvil i lang tid. Ikke overraskende.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...