Gå til innhold

Hva misliker du med Xbox, PS2 eller GameCube?


Olaff

Anbefalte innlegg

Jeg har tidligere i denne uken spurt hva dere liker ved deres spille konsoler, og jeg har fått mange gode og saklige svar(takk).

Jeg spør nå hva dere IKKE liker med kameratens Gamecube eller deres brors PS2, og hvorfor dere ikke kan fordra den ********* Xbox,en i butikken.

Svar på hva dere ikke liker med blandt annet dette:

Kontrollen (spesielt stick/spaken)

Utsendet

grafikken

lyden

spillene

prisen

Håper jeg får like mange gode og SAKLIGE svar som sist gang. TAKK.

(selv har jeg Xbox)

 

 

 

[ Denne Melding var redigert av: TST på 2002-12-14 16:10 ]

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Quote:


Den 2002-12-14 16:35, skrev ahdrage:

Er unødvendig med enda en sånn diskusjon... Du kan søke på forumet... Du finner nok av lese stoff om krangling rundt konsollene


Du må vite forskjellen på diskusjon, og opplysning. Han ønsker ingen diskusjon, og det bør dere klare å unngå samtidig som dere svarer på spørsmålet hans. Dere klarte det i den andre tråden.

Lenke til kommentar

Xbox:

-bråker litt mye

-noen av knappene er ikke så bra plassert på den orginale kontrollen(tenker helst på den gule knappen da)

 

Gamecube:

-kontrollene er for små og knotete, med et dårlig knappe-oppsett. slitom å holde i over lengre perioder.

 

playstation:

-kontrollen er egentlig ganske dårlig med unntak av de fire hovedknappene, som faktisk er ganske bra plassert.

Lenke til kommentar

Veit veldig godt forskjellen på diskusjon og opplysning.. Men slike diskusjoner har avsport mange ganger og det blir bare drittkasting. Spørsmålene han vil ha svar på finner han i mange tråder... Er bare lei av de samme trådene opp igjen å opp igjen.. . Og eg meiner denne tråden bare blir enda en i rekken

Lenke til kommentar

Vanskelig å holde seg saklig når tråden er orientert rundt ens egne personlige meninger da.. men men;

 

Eh, siden jeg eier GameCube var da poenget at jeg skulle utdype hvorfor jeg ikke vil ha PS2 eller XBox? Har jeg forstått riktig? Ok, here goes.

 

I utgangspunktet hadde ikke jeg takka nei til en XBox eller PS2 hvis noen prøvde å tvinge dem på meg, ytelsesmessig så er det ikke de største forskjellene. Det er kodinga det ligger i, noe man lett ser i enkelte porter av spill. (Ved at det lagger på en konsoll og flyter på en annen). Lagging burde aldri oppstå, da setter man heller ned eller kutter bort noe, lagging er tegn på latskap fra utviklernes side. Eh..ja, poenget mitt var at jeg var tryggest på utviklerne som troppa seg rundt gamecuben. De virker som et Dream-Team for øyeblikket, i mine øyne.

 

Ellers så har jeg ikke så mye å legge til. PS2 er eldst så jeg er kanskje mest skeptisk til den, mens jeg heller ikke klarer helt å stole på en konsoll som egentlig bare er en liten PC. Men det er sikkert fordi jeg er litt sær ;)

 

Jeg tar meg friheten til å utvide dette emnet til hva man IKKE liker ved sin egen konsoll.

 

Jeg har ikke lagt merke til det på PS2 eller XBox, men jeg synes GameCuben suser. Bagateller.., men likevel, det hender at en skulle ønske viftene hadde bedre støydemping.

Lenke til kommentar

Takk for alle de foreløpige svarene jeg har fått fra dere.

Jeg vil også si til de personene som driver å skriver at alle slags diskusjoner kommer til å utarte seg til krangler og dritt. De eneste diskusjoner som utarter seg til dritt, er enten på grunn av at det kommer dumme folk som bare skriver:

-xbox ruler, PS2 suger, gamecube suger-

Disse folkene har liten hjerne og vet ingen ting om de andre spillemaskinene. De som svarer på dette på en U-seriøs måte er ikke noe bedre selv.

Desutten er det ikke sikkert at alle diskusjoner kommer til å utarte seg til krangler hvis ikke de som svarer klarer å holde seg voksne og seriøse.

 

Jeg gjentar=

ALLE SOM SKRIVER XBOX RULER, PS2/GAMECUBE SUGER ELLER LIGNENDE ER NOEN UNDERUTVIKLEDE UVITENDE SMÅ BARN PÅ UNDER FEM ÅR.

( bare så vi har det klart )

Takk!

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-12-14 17:19, skrev ahdrage:

Spørsmålene han vil ha svar på finner han i mange tråder...


Hvis vi hele tiden skal dirigere folk til andre tråder, blir dette forumet straks rimelig kjedelig. Vi må forvente at folk starter nye tråder, og dette spørsmålet er faktsik ikke blitt svart på en seriøs måte før. Det eneste jeg ser er tråder fulle av spam og ukultur. Svarer dere seriøst her, kan vi faktisk endelig har en skikkelig tråd å vise til! Svarer dere ikke seriøst, blir posten slettet.

Lenke til kommentar

XBox:

Kontrollen suger rett og slett, stor, rotete og nesten umulig å spille med. Prøvde SC og hold nesten på og knuse kontrollen.

Den er stygg å se på.

MS lager den.

 

GameCube:

Dårlig kontroll (litt bedre en XBox selv.). Knottene er bare slengt på.

Har for mye barnepreg over seg.

At Asia har GC med DVD.

 

PS2:

Ligger per. dags dato langt bak XBox og GC i grafikk ..

Lenke til kommentar

GC har jeg for liten erfaring med til å kunne uttale meg noe om. Men jeg har en PS2 og en Xbox.

 

PS2:

Først av alt. Det verste med denne konsollen er den dårlige kvaliteten på DVD spilleren. Ikke bare er det mye tull når man skal se filmer, men spilleren slår seg fort vrang og nekter å lese spill.

Kontrollen kan føles litt for liten og lett noen ganger.

Synes konsollen er litt for kantete. Savner en enklere design som på PSOne (toploader istedenfor tray, store lett tilgjengelige knapper).

Prisen er for høy i forhold til de andre konsollene på markedet.

Savner harddisk for gamesaves og mellomlagring.

 

Xbox:

Boksen ser egentlig ganske grei ut, men den veier et tonn og den har et stort stygt grønt logo på toppen. Leter fremdeles etter et passende klistremerke å putte over. Savner USB inngang(er). Synes også at det er trist at ikke er planlagt å gi ut keyboard eller mus.

Man må trykke på eject knappen for å resete maskinen, det synes jeg er teit. Man må altså trykke to ganger på eject for å starte et spill på nytt når det egentlig skulle holdt med én. Hvis en DVD har leseproblemer så kan man ikke ta ut plata og rense den uten å starte spillet på nytt heller.

Brukerinterfacet i oppstartsmenyen er dårlig designet. For eksempel så er det virtuelle keyboardet kronglete lagt opp. Det er heller ikke mulig å velge mellom AM/PM eller 24 timers klokke (kun AM/PM og amerikansk dato modus). Klokkebatteriet er i og for seg også et problem ettersom det bare varer i ca. 4-5 timer før det må lades.

Eneste minus med kontrollen er at den gjerne kunne hatt fire triggere foran istedenfor bare to.

Det er for få bra spill på Xbox. Mange av spilla er for amerikanske/vulgære/harry (stryk det som ikke passer) for min smak. Litt mye svulmende muskler, store gunnere, etc.

Bottom line blir vel at Xbox er designet for USA'ere, ikke européere. Sånt lar jeg meg provosere av.

Lenke til kommentar

Gamecube, denne burde hatt harddisk siden den kom ut ca likt som Xbox. Designet er for barnevennlig, det gjelder også selve konsollen, men i mindre grad. Den har ikke DVD-spiller eller surroundlyd i spillene (Det burde den også hatt, siden den er ganske ny). Har ikke prøvd Gamecube lenge nok til å uttale meg om den mer enn dette egentlig.

 

PS2, kontrollerne er mildt sagt sinnsvakt dårlige. Billige små plasthanker som ikke veier mer enn isopor. Jeg har alt for store hender til de, og man får gnagsår av de analoge knappene. De 4 triggerne under/foran passer ikke rent ergonomisk for fingrene. Designet på PS2 er altfor kantete og materialet ser ut til å være av samme sort som isboksene til Henning Olsen Is. Flere spill hakker, spillene er nådd maks rent grafikkmessig og onlinetilbudet til Sony er rett og slett stakkarslig. Ingen harddisk, minnekort er ekstrautstyr, dårlig dvd-avspiller. Meget lange loadetider i enkelte spill. PS2 er også overpriset.

 

Xbox, Live kommer ikke til Europa før i Mars 2003. Gamepad S blir kontrollen som følger med standard i Xbox'er som blir solgt nå (er ganske sikker), jeg liker den ikke, den originale store er best! Man må kjøpe DVD-kit for å spille av dvd-filmer.

Lenke til kommentar

Angående XBOXens vekt: Jeg kunne ikke annet enn å trekke på smilebåndet da det sto i manualen at man skulle plassere boxen på en stabil overflate. Ellers kunne det forårsake personskade :lol: Jeg ser det for meg: M$ blir saksøkt fordi en drittunge parkerer tøfla etter å ha fått en xbox plassert midt i melonen

 

Jeg har selv XBOX. Jeg kan ikke helt si hvorfor jeg valgte denne - det var bare noe jeg bestemte meg for da jeg leste om den for første gang for "mange år siden". GC synes jeg er for dyr i forhold til den "målgruppen" den sikter til (jeg vet mange vil være uenig her - dere vet hva jeg tenker på). Vel når det angår PS2: Ja, jeg vet ikke hva jeg skal si. I utgangspunktet liker jeg ikke "typiske" PS-spill. Men det er en del jeg kunne tenkt meg, men konsollen er for dyr (selv om jeg kjøpte XBOXen da den kostet 2,5K uten spill). I tillegg så mener jeg at Sony er en motstander av det helligste hellige: PC. Vil ikke lage noe oppstuss her...

Lenke til kommentar

Jeg valgte Xbox, og er rimelig fornøyd med den, er ikke noen storspiller lenger, men den apellerer til min smak. Jeg ser på det som en positiv ting at slikt utstyr er tungt, det er tegn på kvalitet innen forsterkere, cd-spillere og slikt, jo tyngre jo bedre, hehe.

 

Xbox:

Lite japanske spill. plassering av knappene på kontrollen, kontroller S derimot er overlegen alt annet jeg har prøvd. Den skulle vært flatere på toppen, litt støyete (bare å skru opp volumet egentlig), spill som ikke utnytter det grafiske potensialet (og lyd). Spillene kommer så treigt til europa/europa blir ikke prioritert.

 

PS2:

Gammel, stygg, bråker, kontrollen virker knotete og altfor liten for meg, ikke kraftig nok til å drive noen av spillene (hakker), "dårlig" grafikk på en del spill (standarden er nok hevet siden den ble lansert, slik er det bare), minnekort.

 

GC:

Bruker mini-dvd-disker, ikke harddisk, barnslige spill, kontrollen er helt uforståelig for meg (satt på spissen), liker ikke designet.

Lenke til kommentar

jeg savner ekstremt følelsen og ha en mus og tastatur foran meg, tempoet går mye saktere med kontroll(med unntak av fotball spill vil jeg tro, jeg har både en ps2 og xbox. Jeg synes det blir tåpelig at det nesten skal bli en slags religions-krangel her men det kan jo også være litt morsomt iblant. bare for og ha sagt det, slike utrykk kommer fram ofte og er lei av dem: "det er vel det samme hvilken konsoll man har! man burde jo bare være glad i konsollen! jeg er glad i min!" det blir bare for dumt! la meg si det først som sist at en konsoll er en boks med masse tråder og ledninger pluss en vifte som bråker for mye! det var det. hadde faktisk tenkt på og skaffe meg en gamecube, morsomme spill, men desverre litt for småsøter. Kontrollen til GC var overaskende bra med unntak at den kunne vært litt tykkere, kontrollen til ps2 er vanskelig og holde i, men knappene (X, trekant osv.), er bare helt herlig! har DOA3 til xbox og jeg gremmes! knappene stor altfor mye ut, slik at du ikke kan hoppe over til de andre knappene med en gang. den gamle kontrollen til xbox har undervurdert de to knappene øverst, de blir rettere sagt ikke brukt! ellers må jeg si at xbox høster mye bedre grafikk en ps2. ps2 har en mer kornet og firkantet grafikk. jeg ble dypt skuffet over vice city, som hadde masser av bugs, dårlig aim osv. det kom litt ut av det men jeg tror du/dere har fått hørt meningen min!

Lenke til kommentar

GameCube: Kontrollen er for liten. Analogen sticken virker billig og svak, d-paden er ubrukelig og knappene er ikke helt som de skal vere. Nintendos 1. & 2. parti spill skuffer litt i kvantitet. Og 3. parti støtten skuffer ganske mye. Konsollen er dyr i forhold til Xbox (med tanke på at GC ikke har HD, eller innebygd modem/ethernet).

 

Xbox: M$ og Intell, står bak. Kontrollen har dårlig layout på knappene. Og som med GC så er D-paden elendig. Halo kommer til å ødelegge livet ditt!

 

PS2: Konsollen er koster mye, i forhold til Xbox og GC, og med tanke på at den komm ut et år før Xbox og GC, så Sony burde senke prisen. Grafikken på spillene er grei nok, men konsollen har ikke kommet med noe som vi ikke har sett før, både hardware og software messig (ok kanskje PS2 har noen få orginale spill, men generelt sett...).

Lenke til kommentar

Kontrollene er gode til alle konsollene, men jeg liker GC kontrollen minst.

Minuser:

Xbox:

-Må kjøpe dvd-kit for å se DVD filmer

-Dyreste spill

-Lite japanske spill

 

PS2:

-Elendige PAL konverteringer

-Dårligere hardware enn de andre next gen konsollene

 

GC:

-For få appelerende spill hittil

-Den bruker Mini-DVD. = mindre lagringsplass

-For små minnekort og dvd`er (mistes lett)

 

Jeg liker PS2 best..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...