Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den store turn-on-listen


Gjest Slettet+9817234daf

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Harley Quinn

Legger ved noen bilder av hva jeg liker og ikke liker.

 

Hva jeg ikke liker, sier seg vel selv.

 

 

alle jentene på de bildene hadde jo flotte kropper da.

Liker det best når lårene ikke møtes. Dessuten slipper man mye sår og ubehag om sommeren.

 

Hvis man får sår og ubehag om sommeren tror jeg det er noe galt med personen :p Jeg har ikke mellomrom i heletatt, buksene mine slites som faen, men ikke noe ubehag av den grunn....

 

 

Og på topic..

 

Smilet har veldig mye og si, og hvordan de oppfører seg. Liker faktisk ikke de som er veldig selvsikre og som aldri har hatt noe vondt i livet.

Lenke til kommentar

Nå har du det:

 

Her

 

Her

 

Her

 

Et relevant svar:

 

"En del kvinner har problemer med innsiden av lårene ("gnissing"). Huden her er tynnere og har dårligere evne til å trekke seg sammen."

 

Her

 

Kunne sikkert funnet masse mer, men orker ikke, haha.

 

En annen turn on:

 

Å være sikker på seg selv og vite hva man vil. Å tørre å si det man mener, men likevel ha beina plantet på bakken og ha nok av selvinnsikt.

 

Fysisk:

 

Flotte øyne. Det er noe av det første jeg legger merke til. Samt hår.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

En kompis av meg i England holdt på å følge ei venninne hjem som hadde blitt ganske full. Når han skulle hjelpe ho inn på rommet hennes la hun seg i senga og ropte "Fuck me like you hate me!"

 

Litt turn on da :whistle:

For noen kanskje. Men hvis man virkelig vil få seg noe, er det en stor sjanse å ta (med mindre man vet at vedkommende liker slik prat).

Lenke til kommentar

Jeg skjønte ikke helt hva du mente der Zerda, kan du forklare?

 

edit: Åh hahaha ja skjønte det nå, hjernene klarte bare ikke å sette sammen setningen. Nei altså det ble jo bare til en litt små morsom historie. Fyren pulte henne ikke, men hun var jo veldig beruset da så..

Endret av Carlgutt
Lenke til kommentar
  • 10 måneder senere...

Personlighet teller helt klart mest. Det spiller ingen rolle hvor vakker, sexy eller søt ho må være, er ho bitchy, eller har en negativ holdning er det instant turn-off.

 

øyne: Synes øyne med klar hvitfarge, samt dyp, mørk farge er utrolig vakkert. Har prøvd å finne bilder, men fant for det meste bare redigerte. Ei venninne av meg har helt klar hvitfarge, og marineblå øyefarge. ååå. :love:

 

håret: Det spiller vel ikke så veldig stor rolle, men synes langt hår er utrolig mye penere enn kort. gjerne litt krøller i tillegg, det er søtt. :yes:

 

ellers så er jo thigh gap, og en lekker rumpe også ett stort pluss.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...