Gå til innhold

Problemer ATI RADEON DDR VIVO og WinXP


tft

Anbefalte innlegg

Jeg har et ATI RADEON 64MB DDR VIVO til maskinen min som kjører Win XP. Jeg har aldri installert de rette driverene som finnes på ATI sin

hjemmeside,men har latt windows finne kortet. Det har funka greit, helt til jeg skulle få TV-UT til å funke, da

måtte jeg laste ned de siste driverene. Så ut til å være en felles fil til alle RADEON kortene en skulle hente

ned hos ATI så jeg lasta ned og installerte. Etter installasjonen så tror nå Windows at jeg har et RADEON 7200 kort, og jeg får ikke

høyere oppløsning enn 800x600 med en migrene oppdateringsfrekvens.....Setter jeg opp oppløsningen så blir det sånn scolle seg rundt på skjermen piss.

 

Har prøvd å avinstallere både den nye ATI softwaren og kortet i seg sjøl,for at Windoz skulle finne det på nytt igjen og alt skulle bli bra igjen,men fortsatt har jeg samme problem. Kan ikke huske om det det stod RADEON DDR VIVO i "Display Properties/Settings" før jeg prøvde de nye driverene. Uanz, er noen som har noe peiling på dette her? Evt noen som har selve driver filene til kortet til winXP, altså ikke den skitne svære fila en får henta ned hos ATI.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette er rett og slet at TV-ut er aktivert! Gå under "advanced" og deaktiver den igjen.

 

Radeon7x00 serien klarer ikke mer enn 800x600 på TV-ut og den går gjennom den ene DAC'en den har. Derfor blir det forferdelig bilde, også fordi gamle TV'er bruker en refresh på 50Hz. Så da må skjermkortet kjøre på 50hz. Og siden den bare har en DAC, så vil det bli 50hz på PC skjermen din også.

Lenke til kommentar

Takker for hjelpen. Det var faktisk det som var feilen :grin: Men hadde ikke mulighet å stille på TV-ut og alt det der som følger med ATI RADEON CONTROL PANEL, som jeg selfølgelig hadde ungått å installere (stupid!stupid!:D). Etter jeg hadde installert det,så kunne jeg gå inn å slå av TV-UT. Men alikevel så er det sprøtt at TV-UT slo seg på automatisk når jeg installerte de nye driverene, skulle slå på TV-UT,men fikk jo aldri gjordt det, så viste det seg da at det var på hele tiden.....ironisk :grin:

 

l8or gator!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...