Gå til innhold

Når fikk du mest vondt?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Topp fem..

 

1. Lande på nakken etter et HØYT hopp på et bigjump med snowboard..

2. Kyssesyken og bakterieinfeksjon i halsen + influensa.. (Ble litt magemuskler de ukene ja.. lå på sykehus i fire uker)

3. Stukket med knust ølflaske på venstrehånda en cm fra pulsåra (Jobb.. dust som ikke ville høre på meg at han ikke var velkommen)

4. Knekke ankelen på to plasser under en "vennskaplig" hockeykamp

5. De tosifrede antall punkteringene selvforskyldt da jeg skulle pierce megselv i øyenbrynet. Kort fortalt, blod renner nedover, inn i øye og munn, man blir kvalm til slutt og svimer av.)

 

For ikke å glemme da dama skulle leke seg, og vokset en del "der nede". Smøøøøre, legge på strips, stryyyyke... RØSKE! - au -

Lenke til kommentar

Ehmm.. :ermm:

 

Har vel to historier å dele med dere..

 

1.

 

Skidagen i fjor (niende). Ehh. I eikedalen på kvamskogen 1 time fra Bergen ca. Rimelig stor big-jump der, og jeg skulle selvfølgelig finne på noe ekstremt. Jeg hadde to små (150cm) ski, og de var alt for liten for meg.. Jeg fikk (heldigvis) lånt en hjelm av en kompis, hvis ikke ville det gått virkelig gale. Planen var klar. Full fart rett mot big-jumpen, med stavene godt plassert på utløserne på skiene. Var på vei mot hoppet, og planen var å trykke ned stavene, så skiene falt av, helene gikk opp, og jeg skulle liksom fly framover. De to første gangene trykket jeg for seint, og skiene beholdt jeg på. Tredje gangen var jeg rimelig pist, fordi jeg ikke hadde klart det selv. Var veldig nervøs. Festet stavene, og en kompis dyttet meg utfor den lange bakken før hoppet. Jammen skulle jeg klare det denne gangen. Og jada. Helt perfekt utløste jeg skiene, og tok en meget pen frontflip, og landet ikke like pent på ræven. Auu. Helt i begynnelsen var det ikke så veldig vondt, egentlig, men de neste 2-3 ukene hadde jeg konstante smerter i både rygg og rompe. Uansett var det utrolig gøy å fly rundt uten ski på. :)

 

Forresten har jeg en film av det. Legger den ved jeg. Kos dere. :)

 

2.

Jeg og to andre venner hadde i niende klasse det vi kaller "elevens valg". Oppgaven var å lage en remix av en sang, husker ikke hvilken i farten. "Uheldigvis" funket ikke nettsiden, og vi ringte til læreren for å høre hva vi skulle gjøre. Snakket også med mange andre grupper, og de hadde bestemt seg for ikke å gjøre noe. Jeg tenkte vi kunne lage en film. Men hva skulle filmes? Joda, jeg skulle gjøre en stunt, bestemte vi oss for. Jeg skulle hoppe fra taket, og lande i en stikkebusk 2-3 meter under. Vi filmet alt, men jeg finner desverre ikke filmen igjen, og vi viste faktisk filmen for klassen. Anyway. Jeg tok på meg shorts og t-skjorte og en alt for stor sykkelhjelm, og så bar det ut i garasjen for å finne en stige. Jeg klatret opp, og etter noen få (eller,,, det var vel kanskje mange) pustetrekninger, hoppet jeg til slutt. Auuuu! Store kutt på leggene, og slo beina hardt (landet jo rett på bakken nesten, fra 2-3 meter) . Forresten så blåste det ikke akkurat lite, og det øs-pøs-regnet hele dagen. Auu. :roll:

 

Får lete litt mer i gamle CDer da, og se om jeg finner filmen.. :) Ville vært koselig å sett den en gang til. :love: *Mimre*!

big_jump.zip

Lenke til kommentar

På barneskolen klarte jeg å tryne på kjeften slik at to tenner knakk..

På ungdomskolen spilte jeg fotball, en heada meg i kjeften. Endte med rotfylling.

Min første tur på BMX banen skulle jeg så absolut hoppe på den første kulen. Tok sats og presterte med å tryne over kulen med sykkelen over meg.

Har tryna noe kolosalt med snowblades også.

Hoppa med snowboard på bigjump en gang i sogn, endte med forstua håndledd og vondt i beina.

 

Men den desidert vondeste opplevelsen var vel da jeg ble matforgifta.

Ikke det at jeg slo meg, men magesmerten var forferdelig..

Lenke til kommentar

det vondeste jeg har opplevd må vel være å slå opp med typen min, vi hadde vært sammen i over ett år... jeg skjønte ikke hva jeg hadde mistet før en stund etterpå.... har aldri følt meg så tom før.... er vel en psykisk smerte der her da men... vondt var det!! :cry:

 

heldigvis er vi sammen igjen nå :love:

måtte manne meg opp å snakke med han om hvor dum jeg hadde vært.. etc...

 

stod å snakka skikkelig lenge... oxo ble vi sammen igjen! det var opptur det :w00t:

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-XHLacM

I dag trøkket jeg skikkelig over på skolen. Skulle løpe å ta en basketball da det skjedde. Jeg landet feil, hørte et lite knekk, og falt umiddelbart sammen. Lå på bakken en stund i smerte før jeg prøvde å bevege beinet. Det var ikke ødelagt slik jeg først trodde. Heldigvis kunne vi gå hjem 1 minutt etter det skjedde så jeg fikk fort iset det. Hevelsen så/ser ut som en halv tennisball som kommer ut fra beinet :(. Har heldigvis blitt litt bedre nå.

 

EDIT: Her er et bilde:

 

Endret av Slettet-XHLacM
Lenke til kommentar

Klarte å slite det meste av leddbånd på høyre ankel. Hoppa på en trampoline og trødde over med den ene foten (all vekta på den). Resulterte i en 2.5 timers kjøretur til nærmeste sykehus (var på ferie) og en god del kappkjøring med rullestol i gangene.

 

Så kom jeg inn til legen, han drev og dro i foten og alt for å sjekke hvor ille det var. Det var forbanna vondt og ekkelt, det føltes ut som om han kunne dra den rett av for det var ingen motstand. Han sa at det jeg hadde prestert var ganske verre enn å brekke ankelen.

 

I dag kan jeg lage de mest groteske lyder med ankelen min.

 

 

Klarte å få kneet ut av ledd ... i senga!

 

 

I fjor sommer drev jeg på med en del hagearbeid, i min store visdom (les latskap) trødde jeg på raken for å få den opp til meg.

Lenke til kommentar

Jeg brakk nesa. Kunne lett ha drept meg den saken der. Var fatter som holdt i den, og den var da selvsagt i maks lengde.

 

Hendelsesforløp:

Jeg detter av min T-krok.

Fatter går av sin for å kjøre sammen med meg ned igjen

Fatter sliper derfor T-kroken, som tar en pen runde og sveiver borti trynet mitt slik at nesa mi brekker. *Grøss*

 

Utrolig at kompisen din bare fikk et blåmerke..

Lenke til kommentar

Knekt kravebeinet ga fra seg en del smerte, morsomt når man spiller fotball og finner hull med foten etter stolper på banen ja...

 

 

 

Ute å sykle og så våkne på sjukehuset 4-5 timer seinere, med smerter i armen og hode var ikke morsomt det heller.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...