Gå til innhold

Den store Antec kabinett tråden!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Men svare gjør du! :p

hehehehe, :!: :thumbup:

Lurer svært på hvor stor den er, liker ikke laaange PSU'er, den kan treffe Viften som er nede ved PSU'en og Hd'ene.....

Ville ikke ha den heelt klistra inn (Intern, har det, sånn vil ikke jeg hadde).

Tross alt, Antec PSU'ene er ikke så gale...

Lenke til kommentar

Her er da mitt bidrag. Har tatt omkring 1 år før jeg nå endelig sier meg HEEEELT ferdig... Nesten helt ferdig... Tror jeg... Har da vært 3-4 forskjellige setups av forskjellig kvalitet og med mer eller mindre vannkjøling og modding av kabinettet, siden jeg kjøpte det i februar 2007.

Specs ser dere i sig. Bare spør om det er noe dere lurer på, eller flere bilder:)

Endret av *-*gutteromshelten-
Lenke til kommentar

Kan slå av absolutt alle. Det som er litt av meningen. Veldig deilig å kunne slå alt av. Synes ikke det er for mye nå. Stilrent:) Når alle lysa er av og det er mørkt i rommet og jeg kommer inn, så kan jeg ikke vite om pcen er på uten å røre musa:P

Endret av *-*gutteromshelten-
Lenke til kommentar

Her var det mye interresant, ja!

Ser du har valgt ytelse framfor det estetiske på forsiden ja, for å si det mildt :p Hadde vært greit med et slags deksel i svart som i det minste dekte litt til, så du ikke ser rett på metallet.

Hva er det svarte mellom viften og kabinettet? :0

Den strapen oppå, ser ut som en sånn en som på gitarforsterker, var det der du fikk den fra? :p

 

Det har sikkert vannvittig bra ytelse, men stilrenheten var nok litt svunnet hen, og den ble litt for overdådig for min smak.

Lenke til kommentar

Har jo en helt glatt dør fremfor da:P Den vises ikke på det bildet der for den kan vendes 270grader bak. Den er laget slik at viftene i front trekker luft gjennom kanten av døren.

Bildene er ikke helt rettferdig virkeligeheten. Ser egentlig ut som en stilren, matt, svart maskin med noen blåskjær.. Dårlig å ta bilder, jeg?

Håndtaket/strapen er kjøpt på biltema, men ja den er laget for gitarforsterkere og høyttalere. Må tåle litt når pcen veier omkring 25kg. Mutterne i håndtaket er festet i en like lang jernplate som er inni kabinettet.

Mellom viften og kabinettet? Tenker du på radiatorene???:O Eller støvfiltrene? Håper du tenker på det siste.... Kabinettet er ikke akkurat bygget for vannkjøling, så er en stor utfordring.

Lenke til kommentar
Så greit ut det, "*-*gutteromshelten-". :)

Dog synes jeg vinduet og håndtaket på toppen ødelegger alt som heter stilrent. Det er nemlig slike "jalla"-ting som ødelegger P18x-designet etter min mening...

Kunne ikke vært mer enig. Selvom jeg skjønner veldig godt at du er stolt og veldig fornøyd. For du har jobbet både godt og hardt, men du begynte på helt feil kabinett (etter min mening).

Lenke til kommentar
Det har han allerede sagt ;)
Håndtaket/strapen er kjøpt på biltema, men ja den er laget for gitarforsterkere og høyttalere. Må tåle litt når pcen veier omkring 25kg.

 

Beklager, jeg leste ikke alle innleggene nedover ettersom oppmerksomheten ble slukt av å svare "Lusken".

 

Hadde vært interessant å sett hvor mye PC-en veide litt mer nøyaktig though. Har du en baderomsvekt i nærheten?

Lenke til kommentar

Skjønte ikke helt quoten til Lusken, jeg heller....

 

Kan veie PCen på en vekt når jeg kommer hjem, er på jobb akkurat nå.

Tror ikke dere helt ser. Muli bildene ikke er rettferdige, men å si at denne kassen er jalla, da tar dere feil, mark my words. Den har vært et evighetsprosjekt som har gått bra. Har 4 sidedører så om man ikke greier å slå av lysene på PCen via bryterne i front, så kan man sette på denne. Har også 2 front "bezeler".

Skal se om jeg kan se om jeg finner et bilde dere "liker", for ja jeg er stolt:P:D

Endret av *-*gutteromshelten-
Lenke til kommentar

Litt usikker på om jeg skulle poste her, men uansett here goes...

 

Har et Chieftec CX-06 kabinett med en Corsair HX 520w, C2D E6750(standardvifte), vifteløst skjermkort/hovedkort, 2 harddisker og to MIST vifter(120mm og 92mm). Er nå nesten fornøyd med støynivå, men synes det fortsatt er litt for støyende. Har derfor tenkt litt på å kjøpe et P182 kabinett, samt eventuelt bytte ut cpu kjøler og kabinett vifter til noe mere støysvakt.

Lurer derfor på om jeg forvente en grei forbedring med tanke på støy i forhold til mitt nåværende kabinett?? Ville satt veldig pris på om noen kunne hjelpe meg!

:roll:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...