Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvem shaver seg nedentil?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Det er vel strengt tatt en mye at håret vokser fortere og blir stivere når du barberer deg.. Mitt hår vokser ikke noe fortere eller blir noe stivere, og jeg barberer meg forholdsvis ofte..

8210238[/snapback]

 

En Myte skal det sikkert stå der? Er nok ikke en myte

 

Tror deg vist du har barbert veldig ofte over 4- 5 år eller lenger. Da er du ganske unik på kjønnshår fronten.

 

grunn til at skjegget i trynet blir grovere etter noen års barbering

 

men det kan sikkert variere fra person til person

8210255[/snapback]

Åhja.. Så det er ikke det faktium att man FAKTISK blir ELDRE da altså? Som gjør att skjegg veksten blir større og grovere?

 

Jøss.. Angrer på att jeg prøvde høvelen til far når jeg var 11 år.. Hadde jeg ikke gjort det så hadde jeg jo kanskje sluppet det maset med å barbere meg annahver dag?

8211396[/snapback]

 

 

Er heeelt sikkert en sammenheng der også. Jo yngre og oftere man begynner å shave seg i ansiktet, jo fortere vokser det. Å som jeg sa tidligere det blir grovere.

 

Samme med skrittet å andre plasser

 

Var bortpå ei jente for mange år siden, hun hadde shavet legger/Lår så jævlig at hver gang jeg kom borti kjentes det ut som sandpapir av groveste sort.

 

Blæh

 

Final Conclusion from Me:

 

Det er sikkert 40 eksempler på det motsatte også , hår som aldri blir "herdet" men er fint å pelsmykt i tiår framover.

 

Jeg hadde ikke likt å kommet med piggstake og kværnet opp underlivet til ei jente.

 

For å unngå slike situasjoner så må jo balla å resten barberes ganske ofte

 

jeje :roll:

 

Blablabla

8211590[/snapback]

 

Ja kan du forklare meg hvorfor det skal vokse tettere, grovere, fortere hvis man barberer seg?

 

Har du ikke en ordentlig forklaring på det så ja.. Da er det en mye.. Og jeg har fremdeles ikke sett noen vitenskapelig bevis på att det IKKE er en myte.

 

Det att den jenta var som sandpapir trenger ikke ha noe med shavinga å gjøre.. Bare rett og slett att det er slik hår veksten hennes er.

Lenke til kommentar

Må dere slutte med dette gnålet. Nei man får ikke mer skjegg av å barbere seg. Grunnen til man tror det er fordi man ofte begynner i ungdommen, å man får mer skjegg etter hvert som man blir eldre. Mange tror det er p.g.a at man barberer seg ofte, noe som ikke er tilfelle.

 

Her er en quote fra BeardCommunity

 

Will shaving often increase my beard growth?

 

Short answer: No! People get this impression because when you shave, the “ends” or points of the hairs become blunt instead of soft. So it feels rougher, but the growth is the same. The hair might look darker but it is only because the length is uniform.

 

Edit: Manglet hvis en d i Beard :D

Endret av JimRamse
Lenke til kommentar

Håret er dødt uansett hvor mye man kutter i det. Det vokser ikke noe fortere om man barberer det vekk ofte. Om det blir stivere er en annen sak. Har hørt om en del jenter som har barbert vekk "for mye" og fått håret til å vokse langt ut i "kantene" (da snakker jeg om hår som egentlig bare har vært dun tidligere). Hvis en jente først tar bort hår på overleppa, vil ikke dette akkurat gjøre hårene som vokser ut igjen mykere og lysere. Det er jo en grunn til det, er det ikke? :hmm:

 

Men det at det vokser fortere er bare en myte. Så shavingen min fortsetter jeg med, så ofte jeg vil :love:

Lenke til kommentar
Har hørt om en del jenter som har barbert vekk "for mye" og fått håret til å vokse langt ut i "kantene" (da snakker jeg om hår som egentlig bare har vært dun tidligere). Hvis en jente først tar bort hår på overleppa, vil ikke dette akkurat gjøre hårene som vokser ut igjen mykere og lysere. Det er jo en grunn til det, er det ikke?  :hmm:

8213036[/snapback]

 

Men kanskje man egentlig hadde fått håret slik det til slutt ble uansett?

 

Eg stemmer for at dette er en myte. Eg barberer meg ofte nok til at det ser velstelt ut, og det blir ca 2-3 uker i mellom hver gang.

 

Men kanskje det er derfor eg har begynt å få hår på ryggen?

Lenke til kommentar
Gjest Guest
Jeg barberer meg når jeg tror det er sjanse for at jeg får meg noe - og om det ikke blir noe av kan jeg si "I shaved my balls for this?".

8210753[/snapback]

 

 

Er ikke alltid man vet det er sjangs heller.. Bror mi dro med 2 damer hjem ein kveld, prøvde på 3kant, hun ene ville ikke og gikk inn til meg, som sov.

 

Fikk en runk , men hadde ikke raka løv på 2-3-4mnd, så ligna regnskogen, så ble dårlig med sug..

Lenke til kommentar
Jeg barberer meg når jeg tror det er sjanse for at jeg får meg noe - og om det ikke blir noe av kan jeg si "I shaved my balls for this?".

8210753[/snapback]

 

 

Er ikke alltid man vet det er sjangs heller.. Bror mi dro med 2 damer hjem ein kveld, prøvde på 3kant, hun ene ville ikke og gikk inn til meg, som sov.

 

Fikk en runk , men hadde ikke raka løv på 2-3-4mnd, så ligna regnskogen, så ble dårlig med sug..

8215871[/snapback]

 

Haha... så eid broren din ble.

her rakes det hele tiden så det er en liten fin plen, ballene er glatte men hvis jeg vet at det ikke blir noe damer så driter jeg i å ta det vekk. nå har vell ikke jeg gått en uke uten damebesøk på snart 6mnd da :p

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...