Gå til innhold

Den massive skotråden


Anbefalte innlegg

Vet ikke hvordan det er med de andre modellene til Sebago (Arlington f.eks), men måtte gå opp 1-2 størrelser når jeg byttet til seilsko fra sebago kontra andre merker.

 

Tror nok 10 US/9.5 UK vil holde, kan jo evnt bare bruker tykke sokker hvis de er for store, sånn ellers vil de utvide seg litt regner jeg med :)

Endret av SML
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

kan jo evnt bare bruker tykke sokker hvis de er for små :)

 

Vil ikke dette virke mot sin hensikt?

 

Det er snakk om skinnsko, som kan utvides om de er for små. Om man smertefullt går rundt i tykke sokker en stund vil det etterhvert bli bedre når man tar dem av.

Endret av Stoop kid
Lenke til kommentar

Om jeg kunne fått ett par anbefalinger, fra dere som har vært i gamet lengre enn meg, når det kommer til noen fine, men dog ikke formelle sko til høst bruk, først og fremst ! Er helt åpen for alle forslag, da jeg ikke har begynt å se meg rundt enda, jeg bare kjenner behovet :)

Lenke til kommentar

Det er akkurat den type sko jeg mener, ikke så høye at de blir high tops, og ikke så lave at jeg til stadighet går med våte føtter og sko. Jeg kommer ikke til å kjøpe de første skoene som blir foreslått, tho, i alle fall ikke før jeg har sett meg mer rundt.

 

Og så lenge dere ikke bor på Hamar så har det vel ikke noe å si om vi har samme sko ? :p

Lenke til kommentar

Jeg synes de var veldig pene og et meget godt alternativ nå til høsten :) Det at Jonas blir frustrert og brydd om jeg velger åanskaffe meg disse er jo i og for seg trist, men siden han ikke bor på Hamar har det ikke noe å si.

 

Jeg hadde aldri kommet inn på de skoene utehypet fra nettop Jonas & co her på diskusjon.no :)

Lenke til kommentar

True. :thumbup:

Men faen heller, sitter her og skal til å trykke på "Submit Transaction", skal jeg eller skal jeg ikke? :p Ender vel opp med at jeg bruker dem gjennom hele vinteren, men det gjør vel ikke noe?

 

Do it! Kan fint brukes på både høst og vinter så vidt jeg har forstått av gjengen her inne som er kjent med semsket skinn. Man må bare passe på at man tar skikkelig vare på skoen. Det kan være en idè og bestille med skotre også. Expanding shoe tree går for halv pris nå http://www.herringshoes.co.uk/product-list.php?brandID=6&catID=63

Lenke til kommentar

Med skotre og slik blir jo skoene fort dyrere enn hva jeg hadde tenkt da. Tenkte først at de 565,- kronene de kostet ikke var så ille, før jeg kom på MVA og fortollingsgebyr. Da havner de jo fort opp i 700 - 800,-, og da kan jeg jo like gjerne kjøpe skoene i Norge. Men det kan jeg jo leve med. Skal jeg derimot kjøpe med et skotre blir det jo enda dyrere enn hva jeg først hadde tenkt ... :hm: Får høre med mamma om hun gidder å spytte inn penger. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...