Gå til innhold

Den massive skotråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

tumblr_lhs2tr7NKw1qagc49o1_500.jpg

 

Disse er vel ikke noe bedre forslag med tanke på hvor robuste de er, men jeg liker de godt.

Disse skoene vokser på meg, har et stort behov for å kjøpe de til sommerbruk nå merker jeg. Er det noen som har en slags formening om hvilket merke dette er, eventuelt nettbutikker som selger lignende? Det nærmeste jeg har kommet er disse fra Herring, men har ikke helt sansen for de, skulle gjerne hatt nøyaktig de samme som på bildet, eller noen svært like.

 

For øvrig er vel du 16 eller 17 år rankiz? Husker at vi hadde en diskusjon rundt bruk av double monks for noen uker siden, og vi kom vel for så vidt frem til at det ville vært litt for formelt for daglig bruk til VGS, bare tenkte det kunne være verdt å nevne.

Lenke til kommentar

Jeg ville egentlig styrt unna brune oxford captoes, og heller kjøpt en quarter brogue/semi brogue hvis jeg var deg, og du skal ha brune sko.

Det er et godt tips. Brune sko er som regel ikke like formelt som svarte, og da er det greit å kjøpe noen brogues når du først skal ha brune. Så kan du heller kjøpe plaine cap toe oxfords i sort til de mest formelle anledningene.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det spørs hva anledningen er … Selv bruker jeg nesten bare brune dressko til grå dress, da jeg synes det blir litt mer spennende -- men sort ser på ingen måte dårlig eller feil ut.

 

 

Jeg liker selv brune sko best, men å si at svart og grått ikke går bra sammen blir rett og slett feil.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...