Gå til innhold

kjøre windows vista inni fc6?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

fått installert windows vista i vmware workstation 5.5 nå, men får ikke driverene til netterkskortet til og virke, har en ibm t42 og har lastet ned vista drivere til nettverkskortet, og programmet sier de er installert, og at alt skal virke fint, men får "cannot start" feil i devicemanager, og nettverkskortet står i bridge mode.

takker for svar :)

Lenke til kommentar
fått installert windows vista i vmware workstation 5.5 nå, men får ikke driverene til netterkskortet til og virke, har en ibm t42 og har  lastet ned vista drivere til nettverkskortet, og programmet sier de er installert, og at alt skal virke fint, men får "cannot start" feil i devicemanager, og nettverkskortet står i bridge mode.

takker for svar :)

8268332[/snapback]

 

Du har nett i Linux ikke sant?

 

WmWare emulerer en hel liten datamaskin i programvare, inkludert nettkort. Så for gjeste-OS'et (vista) trenger du en driver for wmvare-nettkortet, da vista tror den kjører på ekte silikon. Hvilken silikondings som faktisk sitter i maskinen din er irrelevant for gjeste os'et - den snakker bare med et program den *tror* er ett nettkort, men som i virkeligheten bare er et program. Men den trenger likefult drivere.

Lenke til kommentar
da vista tror den kjører på ekte silikon. Hvilken silikondings som faktisk sitter i maskinen din er irrelevant for gjeste os'et.

 

Ikke for å være pirkete, men heter det ikke silisium (Det norske navnet for "silicon")?

8269730[/snapback]

 

Silicon er det samme som silisium, mens silicone er det samme som silikon.

Silisium (Silicon) er et grunnstoff (med atomnummer 14), men Silicone/silikon er en kjemisk blanding av diverse stoffer.

 

 

Pantera

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...