Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den Store Onaneringstråden! Tips & Spm


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg prøvde å onanere i går, og følte for første gang at jeg fikk det skikkelig til (ikke orgasme, men jeg føler jeg var nær). Jeg ble veldig våt, og det gikk igjennom to lag med håndkle (satt på badet).

Først trodde jeg at det bare var den natulige smøringen liksom, men jeg har lest litt rundt på forumet her nå, og mistenker at det kanskje var det som kalles kvinnelig ejukalasjon? Hvordan vet jeg sikkert at det er dette? Og er det en fordel eller ulempe? : /

Lenke til kommentar
Om du ikke en gang er sikker på om det var en orgasme, og snarere tror at det ikke var det, tviler jeg på at du har ejakulert. Det er også, så vidt jeg vet, bare et fåtall kvinner som har denne egenskapen.

 

Er vel egentlig ikke et fåtall, er bare et fåtall som tør å slippe seg løs på denne måten da mange tror de holder på å tisse på seg. Det er en helt naturlig ting. Poenget blir vel at noen jentger har lettere for å "squirte" enn andre. De aller fleste skal kunne klarer å trene seg opp til å squirte tro det eller ei.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Kan ikke huske når jeg fikk jungel, men å kalle det unormalt blir vel litt drøyt. Som sikkert mange andre har fortalt deg, folk modnes (fysisk) forskjellig, så det er ingenting å bekymre seg for om du får hår på steder ingen andre har hår. Med mindre du får hår på håndflatene eller undersiden av føttene.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Gjest runkekongen

noen tips som gir meg bedre orgasmer, til og med bedre enn ved sex.

 

1. gni føttene dine mot hverandre, altså prøv å masser føttene dine med føttene når du kommer. dette gjør orgasmen sykt mye bedre! området i ryggmargen der nervene fra føttene går

inn er veldig nære området der nervene fra kjønnsorganet går inn. Nervecellene i ryggmargen kan påvirke hverandre og forsterke signalet til hjernen.

 

2. kna/masser pungen(huden) mens du kommer, sykt mye bedre orgasme.

 

3. bøy hodet hodet bakerover/til sidene (slik at det strekker litt) - blir bare diggere.

 

4.pust ordentlig ut under orgasmen, gjerne stønn, ikke hold tilbake.

 

håper dette funker for noen. lykke til!

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Gjest anonym

Når man runker sier dere at man skal dra forhuden frem og tilbake, men skal man ikke gjøre noe med skaftet ?

Nei, jeg har aldri runket en gutt før.

Lenke til kommentar

Gleder meg å se slikt initiativ, flere jenter burde spurt gutter om råd til hvordan man skal runke en gutt :) Dog det beste hadde vært om du faktisk spurt personen du skal runke, nøkkelen til ethvert godt seksuelt forhold er god kommunikasjon.

 

Siden du først har rotet deg inn her, kan jeg si at alle gutter har sin egen måte som de mener er best for runking, som igjen styrker forslaget om at du spør vedkommende du eventuelt skal runke. Det som kan vært lurt er at du plasserer hånden rundt penisen hans, og at han holder sin hånd utenpå din og styrer bevegelsene. På den måten kan du få inn nøyaktig hvordan han vil ha det.

 

Det er flere måter å stimulere penis på, man kan f.eks. bruke to fingre og runke kun penishodet. På samme måten kan du bruke hånden og gjøre store bevegelser opp og ned slik at hodet blir veldig stimulert av hånden. Men pass på når det gjelder hodet, det kan gjøre vondt om bevegelsen er for hard/for rask eller det ikke er noen form for glidemiddel i bildet. Ellers har alle gutter også helt forskjellig forhud, for noen vil forhuden dekke penishodet helt, og hos andre vil hodet nesten aldri være dekket av forhud. Om penishodet er dekket av forhud kan du plassere hånden slik at den ikke er i kontakt med hodet, og så bevege hånden litt opp og ned, slik at hånden stimulerer hodet indirekte (for hodet MÅ bli stimulert på en eller annen måte, er slik orgasmen kommer) gjennom forhuden, på en måte.

 

Uansett, snakk med fyren du skal gjøre dette med :) Han vil gi deg råd spesielt tilpasset seg selv ^^

Endret av Sitronsaft
Lenke til kommentar

Det er ikke turnoff i det hele tatt, jeg tror tvert imot at han vil sette stor pris på det, fremfor at han selv må begynne å fortelle deg hvordan du skal gjøre det, noe han sikkert ville mislikt fordi det får det til å virke som at du gjør alt feil. Uff, lang og dårlig setning..

 

Ikke vær flau, og bare spør han hvordan han vil ha det, og si at han må rette på deg om du gjør noe feil :) Det er viktig at dere er trygge på hverandre og at dere tør å snakke sammen på denne måten.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Gjest Martin

Tidligere ble det spurt om hva man bruker til å tørke vekk sæd.

Hva gjør dere hvis dere har glemt dorull eller er tom?

 

Hah, da bruker jeg ofte en sokk.

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...