Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

USB trøbbel på Asrock S939?


Anbefalte innlegg

Jeg har en pc med AMD X2 3800+, Asrock S939 Dual SataII(BIOS 1.4), 4 x 512MB, ATI X1900, Xfi xtreme music, WD 74GB raptor, WD 250GB, minnekortleser, tvkort m.m.

De siste dagene har det oppstått et merkelig problem.

USB enheter slutter plutselig å virke. Mus (razer copperhead) og tastatur (G15) kutter plutselig ut, og blinker noen ganger (blir borte i 10-20 sek.) før dialogen i windows XP begynner å mase om funnet ny hardware. Det samme skjer under linux (ubuntu 6.10), men her bare funker det igjen etterpå uten noe mas om nye drivere osv.

Siden det samme skjer i to forskjellige OS regner jeg med at det er en hardwarefeil, men aner ikke om det er mus, tastatur, eller hovedkort eller BIOS som er problemet. Jeg vet det har kommet nyere BIOS-versjonr, men iflg changeloggen hos asrock er det bare endringer som ikke har betydning for meg. Jeg er også noe skeptisk til å oppdatere fordi jeg hadde et #%&/ prakk forrige gang. Dette oppsettet har fungert tilnærmet knirkefritt i ett år, og jeg har heller ikke gjort noen vesentlige endringer i det siste (installerte en ny linux for etpar uker siden, men har virket helt fint frem til dette oppsto).

Noen som har peiling?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...