Gå til innhold

hva er det morsomste noen har sagt i en skoletime?


Nixax

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ei jente i klassen møtte ikke opp til engelsktentamen og var så heldig at hun fikk ta den senere, til tross for at hun ikke hadde legeerklæring. Da dagen kom møtte hun aldri opp, selv ikke etter at skolen hadde ringt henne et mangetalls ganger. Da hun omsider bestemte seg for å dukke opp på skolen noen dager senere, tok læreren det opp med henne.

 

Læreren: Hvorfor var du ikke på engelsktentamen?

 

Eleven: Nei, jeg hadde andre planer.

Endret av Ville Vonca
Lenke til kommentar
Denne er epic:

 

Vi holdt på med renesansen og perioden rundt dette, og da hadde alle elevene i klassen fått hvert sin person fra renesansetiden å holde foredrag om. En jente skulle ha om Martin Luther... Dagen etter kommer hun og har et foredrag om Martin Luther King :D

 

Hehe, så denne et stykke bakover i tråden. Var ei jente på skolen som skulle holde foredrag om Martin Luther King Jr ("I have a dream"-fyren, that is) og glemte konsekvent Jr, ergo ble det plutselig faren hans som fikk en helt annen rolle enn han skulle hatt. Det kan også nevnes at oppgaven gikk over ca. 6 uker og at foredraget var utelukkende en biografi. 2vgs allmen/ssp, btw.

Lenke til kommentar

Har fått hørt noen flotte gloser i forskjellige timer fra noen folk i klassen:

 

Biologi: Lærer: Ja her har vi da et fossil fra jura tidsepoken.

Elev: "Hvordan vet forskerne hva dinosaurene heter?" ----Det verste var vel at han mente det helt seriøst.

 

Har en fra en tysk time, vedkommende pleier å klage veldig mye over karakterer og slik.

Lærer: Nei du får 3,er i standpunkt dette semesteret!

Elev: "Men du kan jo ikke gi meg den karakteren for jeg har jo ikke vært på de fleste prøvene!" ---Genial fyr..

Lenke til kommentar

Joda det var en naturfags time for ikke så aaalt for lenge sida (går i 8tende BTW) så snakket vi om kjønssykdommer, da vi kom til herpes sa plutselig den dumme blondina i klassen; "hva heter det dærre såret man får når man suger noen?"

du skulle sett utrykket til læreren da! Så ba han henne utdype hva hun mener med å "suge noen". Hele klassen hadde jo maxx lattis, så tar hun hånda som om hun holder en *du vet* i hånda og tar den frem og tilbake. klassen har fortsatt full latterkrampe og så ringte det ut... HAHAHAHA

Endret av M1kk
Lenke til kommentar

Kanskje litt OT, men måtte bare ta dette med:

 

Det var i 3. klasse VGS almenn, og vi skulle ha framføring i Norsk elns. En jente i klassen kommer fram og tar på transparenten og legger noen ark oppå. På veggen ser du selvfølgelig en svart rute. Hu legger da et tomt transparent ark oppå det hvite papiret med tekst og undrer seg hvorfor det ikke kommer skrift oppå veggen. Hun hadde etter all skolegangen fram til 3. klasse VGS ikke skjønt at man måtte kopiere skriften direkte på det gjennomsiktige transparent-"papiret". Det verste var at hu prøvde å snu det opp ned og alle veier, men det var fortsatt en svart rute på veggen av det hvite a4-arket.

 

GOD DAMN da va jeg fortvilet over at d gikk an :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...