Gå til innhold

Splinter Cell: 5 oppdrag kun for Xbox Live-brukere


Nexxi

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De *******s svina har tatt ut 5 oppdrag for å promotere og tiltrekke brukere til å nedlaste oppdragene på XBOX Live!!!

Dette suger så ubeskrivelig hardt, særlig fordi vi bor i Norge og skal bare glemme å få tak i XBOX Live før sommeren 2003.

Dette er utrolig dårlig gjort av M$, de kom inn i siste sekund og gjorde forandringene.

Hva er dette for slags markedsføring!!??

De reklamerte for 14 lange missions, også får vi 9!!?

Lenke til kommentar

Står det noe sted på produktet du kjøpte eller i forhåndsreklamer at det skulle være 14 oppdrag? Om det ikke gjorde det (du hadde jo ikke engang lagt merke til det om du ikke hadde oppdaget denne artikkelen) ser jeg noen grunn til at du skulle føle deg snytt. Og det at Microsoft betaler folk for markedsføre sine produkter, gjerne på bekostning av andre, vel, get used to it. Noen av oss venter fortsatt på Halo (og splinter cell)

Lenke til kommentar

tenk om de 5 oppdragene var mye dårligere enn de resterende 9, og ville gitt spillet en følelse av repetisjon og kjedsomhet, dere blir vel ikke forbannet når en regissør fjerner et par scener fra en film rett før den skal vises, bare for å gjøre den bedre... splinter cell er et genialt xbox spill, lær å lev med det =)

Lenke til kommentar

Quaker:

Jeg begynner å få deg lenger og lenger opp i halsen. Du sier du har Xbox med 7-8 spill, og at du kun liker et av dem. Samtidig så virker som om ditt eneste mål her i livet er å grave opp dritt om en konsoll du ikke liker. Det blir bare for teit! I alle forhåndsomtaler, på spillboksen og overalt ellers, så har det blitt sagt at spillet vil ha 9 brett, med tilsammen ca. 25 timers gameplay. Mener du at det er lite i forhold til dagens spill? Hvis det er tilfellet, så la være å kjøpe spillet.

 

Når snittlengden på dagens spill ligger på under 20 timer, så har vi ikke mer å forlange. Synes du det er like urimelig å selge utvideleses pakker til spill på PC også? Det er praktisk talt det samme. Men det har du aldri sagt noe negativt om. Du virker på meg som den mest inkonsekvente molboen på denne jord. Trekk huet ut av RAEVA! Argumentasjonen din faller sammen som et korthus.

Lenke til kommentar

Det er jo bare du som begynner og beskytte det her da, dette er som du ser fra et annet forum... Hva er galt med og bringe beskjeden vidre?

 

Syntes du ikke det er teit at når de prata om de 14 missiona sine i intervjuene og de kutter ut 5 for og senere gjøre det mulig og laste de ned på Xbox live, og du må betale for 4 av de og 1 får du gratis?

 

Dette er jo på trynet, og du må jo skjønne hvorfor jeg reagerer på det. Men slapp av, jeg skal lage et topic om hvor mye jeg liker Halo og Splinter Cell, jeg, så DU blir fornøyd.

Lenke til kommentar

Dette her handler ikke om å få meg fornøyd. Det handler om din manglende evne til å se ting fra et større perspektiv. Du minner mer og mer om en MS hater. Kan du si meg hvorfor du ikke har kommet med et eneste kritisk ord til f.eks. EA. Se på The Sims. Hvor mange utvidelses pakker har ikke de kommet med. Og det hadde ikke vært umulig å legge inn dette i det orginale spillet heller.

 

Så lenge det opprinnelige spillet ikke virker halvferdig, så ser jeg ikke noe galt i at de kutter ned på innholdet, for så å gjøre det tilgjengelig for nedlasting.

 

Og Splinter Cell kan i denne sammenheng sies å være langt fra halvferdig.

Lenke til kommentar

Det er en grunn til at jeg skriver i "Konsoll" delen av forumet, fordi jeg driter i PC delen, og du burde vite at det er PC greiene som driver og gir ut alle disse expansion greiene, så du får finne bedre eksempler.

 

Greit nok og kutte ned på et spill ved og ta bort 5 av de 14 missionene de pratet om, og slippe det med 9. Slik at de kan la oss betale litt extra for og laste ned hvert og ett brett senere (som skulle vært med bra begynnelsen) mot penger. Og for oss som bor i EU så vil ikke den muligheten dukke opp før sommeren. Og det er ikke ALLE som har tilgang til inet her i landet vet du vennen, ihvertfall ikke høyhastighets tilkobling..

 

Så at du ikke klarer og se at dette er teit, så er det noe galt. Kult med og kunne downloade brett, spesielt når de kutter ned på spille, sånn at du kan laste ned bretta etterpå, bra jobba JC-G, og forsvare dette mener jeg.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-12-04 23:21, skrev Jc-g:

Dette her handler ikke om å få meg fornøyd. Det handler om din manglende evne til å se ting fra et større perspektiv. Du minner mer og mer om en MS hater. Kan du si meg hvorfor du ikke har kommet med et eneste kritisk ord til f.eks. EA. Se på The Sims. Hvor mange utvidelses pakker har ikke de kommet med. Og det hadde ikke vært umulig å legge inn dette i det orginale spillet heller.



 

Nå er jo ikke du verdens mest objektive mann heller da Jc-g :wink:. Har ikke hørt mye annet en volsomt skryt av alt som har med boksen å gjøre fra din side. Det må vel være mulig å kritisere ett spill uten at det ses på som hat av hele konsollen, fins plenty av crappy spill til pc også (bla The Sims, sikkert derfor han ikke har kritisert det, fordi det er crap ingen bryr seg om), uten at jeg synes Pc er en dårlig platform av den grunn.

 

AtW

Lenke til kommentar

Å herregud? Det er jo greit nok det. At de forandrer på ting de sier, men ikke bestandig til det negative, hvis ikke du ser situasjonen, her så er det noe galt. Og du JC-G, du burde jo være like opprørt om meg, du nyter tross alt spille sikkert like mye som men (eller du mer);P, ta bort 5 missions er en ting, men for og så laste ned de missiona etterpå mot penger, er en helt annen ting.

Lenke til kommentar

Litt tvilsomt når det gjøres på denne måten, ja.. Ganske spesiell sak. Mange PC spill som må patches/får tilleggspakker osv, mem jeg tror aldri jeg har hørt om et spill der utgiver har _fjernet_ ferdig materiale for å kunne selge det løst siden, eller kanskje enda værre for å selge mer av et helt annet produkt! Bli jo som om en bilprodusent solgte biler som var bevist strupet ned med 20Hk, og tilbød de restrerende 20Hk hvis man valgte å kjøpe med et ekstra sett med Aluminiumsfelger!

 

MS gjør jo ikke dette for å forbedre spillet på noen måte, men for å tyne mest mulig penger ut av forbrukerne. Sleipe markedsføringstriks rett og slett. Uansett hvor bra spillet er så skjønner jeg ikke hvorfor folk forsvarer slike handlinger. Blir interessant å finne ut hvordan MS skal løse dette med tanke på andre konsoller/PC. Tror ikke det har mye for seg å løse det på samme måte med PC utgaven. Skal mye til at jeg gidder å betale full pris for den første delen av et spill, for deretter å betale ekstra for resten av det i alle fall. MS har vel to valg; Enten legge de ved gratis i de andre versjonene (kommer ikke de som har det på XBox til å like) eller ikke ha de tilgjengelig for de andre versjonene i det hele tatt, og på så sett øke interessen for deres eget produkt, XBox.. Trist!

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-12-04 23:48, skrev Quaker:

Å herregud? Det er jo greit nok det. At de forandrer på ting de sier, men ikke bestandig til det negative, hvis ikke du ser situasjonen, her så er det noe galt. Og du JC-G, du burde jo være like opprørt om meg, du nyter tross alt spille sikkert like mye som men (eller du mer);P, ta bort 5 missions er en ting, men for og så laste ned de missiona etterpå mot penger, er en helt annen ting.


 

Det virker som om du har misforstått en ganske stor ting akkurat her. Det virker som om du og andre tror at Splinter Cell, i den form vi får det i dag, kun er et halvferdig produkt, hvor du "må" laste ned de neste brettene, for å få med deg slutten. Da tyder det faktisk på at du ikke har spillt Splinter Cell i det hele tatt. Splinter Cell er et ferdig produkt, sånn som det er i dag. At det kommer nye missions, er bare en bonus. Det har heller ikke blitt avklart om det skal koste penger å laste ned de ekstra brettene. Sånn som situasjonen er nå så er det kun abonnementet på Xbox Live som skal koste penger, og det er 500,- for ett år.

 

Vil du ha flere eksempler, så skal du få det. Ta f.eks. Ringenes Herre DVD'en. Er det sleipt at de tar seg ekstra betalt for extended utgaven? Du må virkelig være tjukk i huet hvis du tror dette er noe nytt i underholdningsindustrien. Overalt får man ekstra materiale, som man da også må betale litt ekstra for.

 

Det er så ufattelig mange eksempler på spesial utgaver og "golden editions" av spill med bonus brett, at du åpenbart ikke følger veldig godt med på denne bransjen. Og det er ikke bare et PC-fenomen. Svar meg på en ting: ville det være sleipt av Rockstar om de la ved en bonus disk i et blad, 3 måneder etter at GTA VC ble lansert?

 

På meg så er det påfallende hvor hardt du prøver å grave frem saker som egentlig ikke er en sak engang. Og det er også ganske påfallende hvor ensidig kritikken er. Hvis du har et veldig stort problem med at man kan laste ned ekstra brett til Splinter Cell, så la være å last dem ned da. Om andre har lyst til å laste dem ned, så får vel det være deres sak.

 

Splinter Cell er et ferdig produkt i den versjonen som vi får det i dag. Det står helt klart på egne ben. Dette er ikke et spill hvor første episode ligger på disken, mens andre episode lastes ned fra nettet. De ekstra brettene kan derfor helt klart defineres som bonusmateriale. Argumentene din blir verdiløse i denne sammenheng. Face it!

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-12-05 12:25, skrev evil_snowman:

25 timers gameplay? ett sånt spill ville jeg følt meg snytt for ja, blåse bort 5-600 på ett spill du har runnet løpet av helgen.


 

Kjære herr. snømann:

 

Siden du ikke har fulgt med, vil jeg gjøre deg oppmerksom på at dette faktsik er en helt gjennomsnittlig tid for gameplay. Om du kansje vanligvis bruker 2-300 timer på et spill for å fullføre vet jeg ingenting om, men her er det regnet med 25 timer.

Hvis du spiller 25 timer i løpet av en helg, bør du seriøst vurdere å skaffe deg litt flere venner, evt. heller bruke 5-600 på å kjøpe deg ett liv.

 

Ha en fortsatt fin dag.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-12-05 13:55, skrev Stratos:

Quote:


Den 2002-12-05 12:25, skrev evil_snowman:

25 timers gameplay? ett sånt spill ville jeg følt meg snytt for ja, blåse bort 5-600 på ett spill du har runnet løpet av helgen.


 

Kjære herr. snømann:

 

Siden du ikke har fulgt med, vil jeg gjøre deg oppmerksom på at dette faktsik er en helt gjennomsnittlig tid for gameplay. Om du kansje vanligvis bruker 2-300 timer på et spill for å fullføre vet jeg ingenting om, men her er det regnet med 25 timer.

Hvis du spiller 25 timer i løpet av en helg, bør du seriøst vurdere å skaffe deg litt flere venner, evt. heller bruke 5-600 på å kjøpe deg ett liv.

 

Ha en fortsatt fin dag.

Jeg kjøpte det fredag kveld, og runda det søndag kl. 20:38 :wink:

Lenke til kommentar

Hehe ikke diss det og sitte inne en helg for og fullføre et spill du har gledet deg lenge til! Har ikke noe med venner å gjør det.. Du klarer sikkert unvære drekke deg drita en helg og prate om hvor drita du var dagen etter, mot og tilføre hjernen en godspille opplevelse. Det har INGENTING med få venner og gjøre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...