Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Dårlig routing til Europa i 2 uker - Telenor


Anbefalte innlegg

Jeg lurer på om det er flere enn meg som har opplevd at routing av traffik til europa har gått dårlig de siste 2 ukene. Her i huset så kjøres det telenor ADSL.

 

Jeg spiller unreal tournament 2003, stortsett på Tiptop, Swiss, DTK og Verku.

 

TipTop har rett og slett tatt helt av fra 50ms opp til over 300ms, mens Verky som lå på det samme har gått opp fra 50ms til 50-100ms.

 

Bare lurer på om noen andre har opplevd lignende tilfelle med eventuelt andre spill, eller vet hva Telenor holder på med?

 

Edit: Ringer du til Telenor så referer gjerne til denne tråden slik at de ser at det faktisk er flere som sliter med høy ping til resten av Europa.

 

 

Frankie

Endret av frank_jarle
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Spiller Joint Operations på en engelsk server, og har problemer med høy ping på kveldstid og i helgene.  Tidligere, og på dagtid på ukedagene var/er ping 30-40. På kveldstid og på helg er ping nå 350 - 480.

7860712[/snapback]

 

Får det samme med Counter Strike Source... Gikk plutselig opp fra 40 til 200+ i ping på en engelsk server, men heldigvis så spiller jeg stort sett på Hellfragger.no sine serverer og der er det mye bedre, men har merket at jeg får litt høyere ping enn før.

Lenke til kommentar

Sendte feilmelding til Telenor med link til denne diskusjonen. Fikk tilbakemelding om at de ikke fant noe feil, men at jeg måtte ringe (ikke sende mail) hvis problemet oppstår igjen. Men problemet er jo der vanligvis når brukerhjelpen til Telenor er stengt (etter 20). :hmm:

Lenke til kommentar

Jeg ringte nå og rapporterte om problemene (høy ping til servere i England på kveldstid). Fikk beskjed om at han skulle sende saken over til drift...så får vi se om det hjelper.

 

Sikkert fint hvis flere rapporterer inn ang. problemet: Ring 05000 for Telenor support!

Lenke til kommentar

Det er flere eksempler på europeiske servere, blandt annet tyske og sveitiske servere som plutselig har hoppet fra 50ms og rett og i 400ms....altså da er det snakk om at jeg kan spille på en Ut server i Singapore (bare for å sammenligne).

 

Jeg kan komme med en liste over IP-addresser hvor responsen er blitt utrolig dårlig med tiden.

 

TipTop:

IP: 62.75.174.172:8777

Latency: 388ms

 

blackKillinZone:

IP: 62.75.174.222:7777

Latency: 385ms

 

[WP]SwissServer

IP: 80.74.132.131:7777

Latency: 110ms

 

Alle disse serverene ligger sentralt i Europa, og har tidligere lugget rundt 40-60ms, nå ligger disse på rundt 3-400ms, hvis jeg er heldig så ligger disse på rundt 100ms en liten stund, men 90% av tiden så er det veldig høy ping.

 

Som det ble nevnt tidligere i denne tråden, dette skjedde rundt 2-3 uker siden, da utenlands linja til Telenor hadde problemer, etter dette så har det ikke vært noe bønn om bra linje. Mye lag og høy ping.

 

En kamerat av meg som har UPC/Get i Sverige som også spiller på samme servere rapporterte om samme problem, ikke i så høy grad med høy ping, men veldig problematisk med lag på linja.

 

Kan det være noe med Telenor sin utenlands linje som går over Sverige som er problemet?

 

 

Frankie

Endret av frank_jarle
Lenke til kommentar
Dette er idiotisk.. Det er 14.16 på en solfylt søndag og jeg pinger fortsatt 350+ till england. Er jo ikke mulig å få tak i telenor i helgen uansett.

7868452[/snapback]

Jeg og har Telenor, basis. Pinger 70-200+ til england, og heller ikke bedre til sverige, 80-250ms+. Blir nok NextGentel eller Lyse vis problemet fortsetter. Opplever og at linja bryter, og at jeg må resette modem for og kunne rekonnekte igjen,

Lenke til kommentar
Dette er idiotisk.. Det er 14.16 på en solfylt søndag og jeg pinger fortsatt 350+ till england. Er jo ikke mulig å få tak i telenor i helgen uansett.

7868452[/snapback]

 

Jeg fikk svar umiddelbart når jeg ringte i dag...

7868571[/snapback]

Etter det jeg vet er det kunn den tjenesten som koster 25kr min som er åpen i dag...

Den har jeg ringt en gang og de viste ikke hvilke kabler jeg skulle bruke for å få kontakten i veggen til å fungere igjen :@

Det kosta nesten 50kr minutte, måtte ringe med mobil..

Lenke til kommentar

Hmm...var i Alicante-området i Spania forrige uke, og skulle ftp`e over noen filer hjemmefra - men det virket som nettet var overbelastet. Fikk 1-3 KB/s hele døgnet bortsett fra 1-2 tida om natta og litt utpå morgenen når jeg fikk 20-25 KB/s. Satt på en ADSL-forbindelse fra Telefonica. Virket som det var en flaskehals et sted mellom Norge og Spania, for også norske nettsteder gikk veldig tregt å laste når det var naturlig å tro at trafikken var høyest. Forbanna irriterende når filen man trenger for å få gjort jobben mer effektivt tar over et døgn å hente istedet for en kveld...

:hrm:

 

EDIT: Har Telenor ADSL hjemme hvor jeg hentet filer :)

Endret av Muffinman
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...