Gå til innhold

Er Cervin Vega CLS-10 et godt valg til 2500,-?


Anbefalte innlegg

heei :)

har tenkt og kjøpt meg CERWIN-VEGA CLS-10 på finn.no til 2.500kr, jeg synest det var veldig billig og vil ha de for jeg liker mye trykk og bass, men er bare det at jeg har et rom på 7m2, men det blåser jeg i, skal ha CW... jeg har en sån cyrus forsterker uten display og en sån power ting av samme sort, går di bra på CERWIN-VEGA CLS-10? og er CERWIN-VEGA CLS-10 til 2.500 et bra kjøp? :hmm: Blir glad på skikkelig langt svar :p

Endret av JohndoeMAKT
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er vel muligens en liten sjanse for at du kan risikere og blåse de høyttalerene pga. for svak forsterker, når du vil kjøpe CW regner jeg med du vil ha _høy_ lyd og da trenger du også en kraftig forsterker som ikke klipper signalet, generelt bør forsterkeren kunne yte 1-2 ganger den effekten høyttalerene er beregnet på for at du skal ha en del og gå på.

Lenke til kommentar
men er bare det at jeg har et rom på 7m2, men det blåser jeg i, skal ha CW...

7859612[/snapback]

Så om det låter dritt så skal du ha det bare fordi det er CV?

Jeg prøvde meg med høyttalere med dobble 12" på ett 7m2 rom. De ble der inne 30min før jeg solgte de... og kjøpte med noe mindre.

 

cyrus er ett godt merker. Og finn ut hvilken model du har så kan vi finne ut hvor mye strom den yter osv. Det står sikkert bka på strømforsyningen også.

Endret av GnoMiz
Lenke til kommentar
men blir det samme lyd som med en skikkelig forsterker, når jeg spiller bare sån halv høgt, altså ganske låkt :roll:

7869529[/snapback]

 

Den forsterkeren er nok i minste laget til CLS 10, Cyrus II gir bare ca. 50-55 watt i 8 ohm med ekstern strømforsyning og med en følsomhet på 90 db er de høyttaleren bare middels lettdrevne, du bør nok opp 30-50 watt til for at forsterkeren skal drive høyttalerene med sånn nogenlunde brukbar lyd, hvis "brukbar lyd" er ord som bør brukes i samme setning som "Cerwin Vega" da :D

Lenke til kommentar
sorry at jeg spør så my altså men er 40 watt pr. kanal i 8 ohm. nåk til å driv cerwin vega cls-10 bra nok?

7875763[/snapback]

 

Du bør ha mye mer, 80-100 watt er nok minimum av det du bør ha, men jeg kan ikke forsto hvorfor du vil bruke CV på en så bra forsterker, etter min mening fortjener den bedre høyttalere enn CV, jeg ser ikke bort fra at du kan finne bl.a. Audio Pro til samme prisen.

Lenke til kommentar

me jeg vil egentli ha de cerwin vegaene jeg, så jeg får helle kjøpe meg forsterker, og selge cyrus, så kan dere hjelpe meg å finne en forsterker til cerwin vega cls-10, max 4000, går med littebitt over å da, vil heldst ikke betalae mer en 2500 da, kan godt vere brukt :cool: hehe, for jeg har en national panasonic gt-215A, eld gammel, så den går garantert ikke på cv ;)

Endret av dust123456
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...