Gå til innhold

Hvordan få headset til å virke?


Anbefalte innlegg

Jeg har et Koss SB45 headset. Men jeg får det ikke til å virke. Når jeg prøver å spille av en sang, kommer denne feilmeldingen:

 

Windows Media Player cannot play the file because there is a problem with your sound device. There might not be a sound device installed on your computer, it might be in use by another program, or it might not be functioning properly.

 

Jeg har prøvd å koble i alle mulige kombinasjoner.. Hva skal jeg gjøre? Må jeg laste ned drivere fra internett eller noe? :hmm:

Endret av emalmas
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Velkommen til forumet. :)

 

Hva mener du med at hodetelefonene dine ikke virker?

De fungerer vel fint i en discman eller mp3-spiller?

 

Hvis de ikke fungerer i pc'en din, har du plugget de i rett kontakt?

 

Du trenger ikke drivere til å få lyd i hodetelefonene dine, så jeg regner med at det er en dårlig formulering av spørsmålet ditt her.

Lenke til kommentar

Hei.

Regner med at du har to plugger, hvor en er svart og en er gråaktig. Det du skal gjøre er å se etter to striper på tuppen (på hver av dem). Der ser du at på den svarte pluggen er stripene røde og på den andre tror jeg den stripene er grønne eller svarte.

 

Nå til poenget; Først tar du den svarte pluggen å plugger den inn i den lydutgangen som er merket med grønn grønn. Deretter tar du den gråe pluggen å plugger den inn i den lydutgangen som er merket med rød. (Sånn som dette pleier det å være hvertfall).

Bare spør om jeg formulerte meg litt dårlig.

Lenke til kommentar

Hører du windows-lydene?

Det gjør du sansynligvis ikke, så jeg antar at du ikke har installert lydkortdriverene dine etter en formatering, eller så har du et fucka Realtek lydkort som jeg hadde på gamle PCen. t lydkort av den typen som plutselig finner ut at det ikke vil fungere.

 

Finn ut hvilket hovedkort du har og skriv hvilket det er her.

Så kan vi hjelpe deg å finne rette driver.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...