Gå til innhold

Kjøttdeig fra frysern


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vel, jeg foretrekker å ta den når den er tint. Har stekt en del frossen kjøttdeig, og det er ikke gøy. Men om du klemmer den flat før du fryser den ned, så tiner den lettere.

Skrevet

Et ninjatriks: Legg kjøttdeigen (og strengt tatt alle andre fryste varer) i en vanntett pose, og deretter i et vannbad med så varmt vann du kan få fra vannkrana. Evt. gi den 10-15 min i mikrobølgeovn på svak styrke. Dette er de enkleste måtene å tine fryste varer på kort tid.

Skrevet

Mannen over meg kom med tipset før meg så det dropper jeg :)

Men husk å steik kjøttdeigen på begge sider, og ikke del den opp før begge siden er godt stekt og at den er relativt gjennomstekt.

 

Da får man en knasende god kjøttdeig og ikke det slapsete gugget folk er vant til.

Skrevet

Tar alltid kjøttdeigen rett fra frysen, noen ganger tiner jeg den litt i microen, som oftest digg jeg ikke. Er ingen problemer med å gjøre dette, blir akkurat like god.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...