Gå til innhold

Nytt bilspill til Xbox 360-Hvilket?


mortenmm

Anbefalte innlegg

Jeg har bestemt meg for at jeg er nødt til å ha et bilspill til Xbox 360, det er jo et must til konsoll!

 

Problemet er jo bare at jeg ikke har prøvd de forskjellige, så jeg vet ikke hvilket jeg vil ha..

 

Så post det bilspillet du mener er best og hvorfor det er det.

 

Takk for alle svar

 

Mortenmm

Endret av mortenmm
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har ikke prøvd PGR, så kan ikke si noe om det, men hvis jeg skulle velge mellom TDU, Burnout og NFS ville jeg helt klart gått for TDU. For min del var det en veldig frisk bris inn i en sjanger som trengte nyskaping. Og det fikk det med TDU.

 

Muligheten til å cruise rundt på en øy, treffe en tilfeldig forbipasserende og utfordre ham gjør at spillet har stor underholdningsverdi lenge etter du er lei vanlige race.

 

TDU er mer enn et bilspill, det er en online bilhimmel.

Lenke til kommentar

Har du tilgang til Xbox Live? Da burde du hvertfall laste ned PGR 3 demoen.

 

Personlig syns jeg PGR 3 er det beste bilspillet til 360 så langt, men TDU er ikke så værst det heller :) Om du hater loading og elsker store åpne landskap, samtidig som kjørefølelse og realisme ikke er det du ser mest på, kan jeg trygt anbefale deg å kjøpe Test Drive: Unlimited :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+981234789

Burnout... er veldig bra, utrolig morsomt

PGR3 er helt greit som bilspill.

 

anbefaller begge to...

 

styr unna Ridge Racer og det andre bilspillet med våpen...

Lenke til kommentar

Har både TDU og PGR 3 så jeg kan vel si mine meninger om begge to :)

 

PGR 3: Kjørefølelsen i PGR 3 er veldig bra. Om du har det MS rattet er spillet helt knall om du bare har lyst til å kjøre runde på runde rundt en bane. Online delen er også god og du får Gotham TV som lar deg se andre Online Race. Spillet er kanskje litt kort etter min mening og det er ikke så veldig vanskelig å gå lei etter en stund. Det er mange biler i spillet og de er veldig gode og kjøre. Du kan også sitte inn bilen "dashboard wiew" som det kalles. Grafikken i PGR 3 er veldig bra. Om grafikk er viktig for deg ser spillet lekkert ut. Alt i alt et bra spill meg skikkelig god kjørefølese og god frafikk :)

 

TDU: Om du liker å kjøre rundt i et stort område er dette virkelig spendende. Her kan du utforske landskaper i mange timer. Du kan kjøre helt fritt rundt på den store øya, nesten helt fra starten av. Når du kjører rundt kan du møte på andre Live spillere også. Dem kan du ta race med eller bare leke med. Dette spillet er etter min mening veldig stort. Det er over 100 oppdrag der du skal levere varer for folk osv.. dette er ganske tidkrevnde, men du tjener mange penger i spillet for det.

Det er også mange andre vanlige race i spillet du må ta. Disse er morsomme og finnes i "offline" og "online" varianter. Du kan også lage klubber i spillet der du kan samle medlemer osv...

 

Kjørefølelsen i spillet er ikke like god som i PGR 3, men den er likevel god nok for meg. Du kan sitte inni bilene som på PGR 3. Dette gjør jo spillet ekstra vakkert.

 

Grafikken er også god. Ganske like som PGR 3 grafikken.

 

 

Begge spillene er altså veldig bra :) Om du liker å kjøre på bane er vel PGR 3 best, men om du vil utforske er jo TDU best da.

 

Håper det var noe hjelp i det jeg sa ;):D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...