Gå til innhold

Mye problemer med N73?på alle?


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg har sett at det er en del som klager på problemer med minnekortet og formatering av det, laaang knipse tid på kamera, slår seg av når noen ringer, henger seg ofte opp , at det tar lang tid å slå den på osv osv. Men lurer på om dette er problemer som skjer på mange av N73'ene? eller om det er fordi de som det har skjedd med har vært uheldige og fått en mobil som ikke fungerer helt som den skal! Knipsetiden på kamera er vel sikkert likt på alle, men leste en test med n73 vs k800 og da sto det at k800 var raskest i å få frem kamera men at n73 var klar rett etter...Syns det da høres litt rart ut når folk her på forumet og andre forum sier at det tar veldig lang tid(ca 10 sek. tror jeg noen påsto)! Klarer virkelig ikke å bestemme meg for hvilken jeg skal ta av n73 Red/white og k800 bond edition. Syns n73 er fetest, men er jo 15 år så trenger ikke smartphone. Men litt kjipt å velge den du liker minst av de designmessig...

det som er viktig for meg er: kamera, grei m3, funker fint å ringe og sende sms.Stort pluss med store skjermen til nokia! (leste at man fikk fikset problemet med sms på n73 med et gratis program fra nokia)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du har allerede nevnt en del argumenter selv på fordeler og ulemper mellom disse telefonene.

 

Har da en kompis som har K800i (vanlig), der satt slideren foran kameraet meget løst, noe som medførte at han tok bilder av seg selv i lommen.

(Kameraslideren overskriver tastelåsen)

 

Selv har jeg en N73 og er meget fornøyd med denne etter å ha oppgradert firmware på den selv.

Her vil jeg si at SE sin løsning av firmware oppdatering overgår langt Nokia sin (gjelder for Symbian telefoner).

 

De problemer du nevnter for N73 er mer eller mindre standard. Disse er bl.a. treg oppstart (sammenligne oppstart på windows xp) dette fordi det ligger et eget operativsystem over det native.

 

Mulighetene er større i en symbian telefon, men eventuelle feilsøkinger blir jo deretter. Med det mener jeg at du kan installere flere nytteprogrammer enn det du kan på K800.

 

Mitt råd blir vel at dersom du ikke har bruk for avanserte funksjoner som dokumentlesere i din telefon så går du for K800, rett og slett på grunn av sin enkelhet.

Det med slideren var bare et eksempel på en av mange ulemper som er litt variabel på denne telefonen.

 

Ønsker du en telefon som har "alt" går du for N73.

Lenke til kommentar

Er enig i deg at det er k800 som passer best for meg! :)

Men syns n73 ser mye bedre ut, så det er litt dumt, men det blir nok k800 i sølv.

Bare litt kjipt at netcom.no ble tom på lager for den på tirsdag, og ikke får inn fler. De solgte den 500 kr. billigre så nå får jeg den bare for 3000 eller mer med youngtalk. Og nokian har de jo til 2400 kr. Men nå har jeg vell bestemt meg for k800 så blir vel den!

 

Noen som vet når N 76 kommer? :p syns den så veldig tøff ut!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...