Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Filsending i Microsoft Messenger / ICQ


Anbefalte innlegg

Jeg har et nettverk med 2 maskiner som er koblet til nettet via en switch og en adsl router (billion).

Jeg får ikke send filer til andre på ICQ eller Messenger, jeg har ikke satt opp routeren som firewall så jeg bruker firewall'n i Win Xp.

Har til og med prøv å skru av firewall'n , funker ikke for det...

Hva kan være galt??

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Filoverføring i ICQ skjer på "tilfeldige" porter. Om du kjører NAT bak ADSL routeren, så må du forwarde porter for at filoverførring skal funke i ICQ, og sette de samme portene opp i ICQ under preferences -> connections -> user -> advanced -> not using proxy. Jeg har satt opp 5 porter og det ser ut til å holde. Det lønner seg da å kjøre statiske IPer på innsiden slik at du kan forvarde ett sett med porter til hver av maskinene.

Lenke til kommentar

På msn må du åpne port 6891-6900...

 

det holder å åpne en port til hver maskin, men da kan de bare ha en filoverføring på en gang... altså siden du har 2 maskiner kan du åpne 6891-6895 til den ene og 6896-6900 til den andre.. tror ikke du kan åpne samme port til flere enn en maskin... jeg kan ikke det i hvetfall, med min Billion BIPAC-620

Lenke til kommentar

På msn må du åpne port 6891-6900...

 

det holder å åpne en port til hver maskin, men da kan de bare ha en filoverføring på en gang... altså siden du har 2 maskiner kan du åpne 6891-6895 til den ene og 6896-6900 til den andre.. tror ikke du kan åpne samme port til flere enn en maskin... jeg kan ikke det i hvetfall, med min Billion BIPAC-620..

Lenke til kommentar

du skriver inn 6891 i ruten med start port. så skriver du inn 6900 i ruten med end port... på IP adresse skriver du inn IPadressen din.. (kan finnes på denne måten: Start-Kjør: skriv winipcfg. der finner du Ip adressen din...

 

Jeg vet ikke med ICQ.. jeg er ikk en bruker av det... det hele er ganske enkelt egentlig.. jeg sleit med det samme problemet jeg også... Sleit med å få Spilt Starcraft på nettet jeg da (måtte åpne noen porter bare)

 

Dette skal nok virke...

 

God Jul!!! :smile:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...