Gå til innhold

Billig men bra hotell i Hamburg


Anbefalte innlegg

En kamerat av meg og jeg skal ta oss en tur til Wacken Open Air Festivalen i august. Festivalen slutter den 4, mens flyet vårt ikke flyr hjem før den 6. Derfor må vi tilbringe to netter i Hamburg, og vi vil gjerne ha et sted å bo. Hotellet skal helst være så billig som mulig, og gjerne nærme Hamburg Main Station (jernbanestasjonen) eller Hambur Airport.

 

Og vet noen om hvordan det blir med transport fra f.eks hotellet til flyplassen og hvor dyrt det blir?

 

Takker for all hjelp. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg vil anbefale reperbanen(?). Der er det vist billig har jeg hørt. Jeg har ikke bodd der før, men tror det skal være rimelig trykt siden det garantert kommer til å være mange folk fra Wacken der etter festivalen. Kjenner et par typer som bodde der etter Wacken 06 og de lever i beste velgående. Men det finnes nok noe form for herberg eller vandrehjem i Hamburg og

Endret av Metalhead
Lenke til kommentar

Jepp, Reeperbahn er Hamburgs horestrøk. Men ta det lugnt, horene holder seg til 2 gater, en rett ved politistasjonen (!) og en egen gate som man må være mann/gutt over 18 for å tusle gjennom (de sitter ganske så nakne i utstillingsvinduer). Så om man ikke har no mot å bo midt blant strippeklubber og sexleketøysjapper, er det ikke no problem å bo noen dager på Reeperbahn.

 

I fjor sov jeg, brutter og noen kompiser på Hotel Stern, ikke dyrt.. men kanskje ikke verdens beste standard. Fellesdusj/do ute i gangen osv.

 

På den andre siden, hele dette hotellet pleier å bli Wacken 2 dagene før og etter festivalen.

 

PS: La for Guds skyld VISA-kortet bli liggende på hotellet om du tar deg en tur ut.. enkelte av disse damene er veldig gode til å snakke for seg, for ikke å snakke om at de slettes ikke ser ut som horer :innocent:

Lenke til kommentar

Jeg kom til Hamburg sent på kvelden med tog, mista selvsagt toget videre til København så jeg måtte vente til neste morgen. Der sto jeg, midt på en gigantisk, åpen stasjon (folk gikk bare gjennom fra utsiden), sent på kvelden med en diger grå bag. Var alene på interrail og skulle hjem.

Ikke snakka jeg et ord tysk, heller, og tyskere er ikke spesiellt flinke på Engelsk, hvertfall ikke den litt eldre generasjonen.

 

Alle billettlukene hadde stengt, og politistasjonen inne på stasjonen var låst.

Ble litt desperat, kan man si. Hva gjør man kl 23 på natta i en by man aldri har vært i, med en diger bag som veier 15 kg på skuldra?

 

Gikk litt rundt og så et skilt med et kors på. Er på ingen måte kristen, men jeg begynte å følge disse skiltene som ledet til en slags frelsesarme-bygning. Tenkte som så at disse må da være greie folk, og banka på. Ble sluppet inn med en gang, det var en sånn plass der de tok vare på folk som ikke hadde noe sted å være. De var vant med reisende i villrede.

Det var ultrafiolett lys på dassen, så ikke narkomane skulle kunne sette sprøyter der inne i skjul (man ser ikke blodårene i blått lys)

Flere av de aom jobbet der snakket engelsk også, fikk kveldsmat og kunne sitte der og sove. Men det er vel ikke akkurat det dere ser etter. Fikk bare lyst å fortelle om de snille kristenfolkene som tok inn en stakkars, langhåra fyr midt på natta, jeg.

 

De vekte meg tidlig på morgenen med frokost og kaffe, så dro jeg avgårde for å finne første tog mot Norge.

 

For å dra meg tilbake on-topic, sjekk http://www.hotels.com

De har lister over hoteller i alle byer rundt om i verden, og du kan booke direkte derfra.

Endret av Bitex
Lenke til kommentar

For ikke å bruke for mye penger på hotell eller tid til reise vil jeg anbefale et hotell rett ved Charlottenburg jernbanestasjon. Det er en liten stasjon som kan sammenlignes med Skøyen stasjon i Oslo, den er liten og man kommer seg ofte og raskt til sentrum.

 

Det er et "russisk" strøk som i likhet med mye av Berlin ser litt slitt ut, men jeg har aldri hatt noen problemer der.

 

Har selv brukt et par hoteller med enkel standard der når jeg har vært på messe i Berlin:

http://en.venere.com/hotels_berlin/charlot...hotel_adam.html

http://en.venere.com/hotels_berlin/charlot...lottenburg.html

 

Det er mange flyplasser i Berlin. Om du reiser med Lufthansa kommer du antagelig til Tegel. Buss 109 går rett til og fra Charlottenburg. Om du reiser med Norwegian kommer du antagelig til Schönefeld. Det er endestasjon for tog S9 som først går rett gjennom sentrum.

 

De har riktignok begynt å la folk skifte til et annet tog på samme perong midt i byen, men det burde være mulig å få med seg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...