Gå til innhold

Ultimate Defrag og pagefile.sys


Anbefalte innlegg

Har nettopp begynt å bruke Ultimate Defrag for å noe øke ytelsen på harddiskene mine. Har 3 harddisker, C:, D: og E:. Har da satt pagefilen min på D:, og etter å ha analysert harddisken med Ultimate Defrag, ser jeg at den er ordnet helt innerst på plata. Hvordan kan jeg få Ultimate Defrag til å flytte den ut ytterst på plata? Evt. med andre programmer?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tja, ser ut som du har laget deg et problem:

 

Du skal altså finne et defragmenterings-program som du selv kan bestemme hvilken fil som skal flyttes til ytterenden av partisjonen. I tillegg til det må programmet kunne kjøres offline, altså at det enten kjører via dos, eller at det starter før windows lastes.

 

Så da gjenstår det bare halve svar på spørsmålet:

1/2) Det eneste programmet jeg har vært borti som man selv har kunnet definere hvilke filer man vil ha ytterst på en partisjon er Speeddisk som var en del av Norton Utilities. Det kan selvsagt være programmer som er tilgjengelig i dag som kan gjøre det, men ikke som jeg vet om.

 

2/2) Og så har vi O&O Defrag som er i stand til å kjøre en offline defragmentering, men som ikke tillater brukeren å detaljstyre filenes plassering.

Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...

Æsj nå har det skjedd på den bærbare og, det går an med offline defragmentering på Ultimate Defrag, men det ser ikke ut til at det funker.. Filen sitter bare fragmentert fast en del innerst og en del lenger ute. Noen som har noen tips? Irriterer veldig, fordi problemet ble forverret da jeg la inn oppmot 10 GB med data på harddisken. Prøvde først å ta en offline defragmentering da, men det gikk ikke, så nå har jeg slått sammen de 2 partisjonene på harddisken til 1, men det funker ennå ikke. Vurderer snart å formatere, fordi dataen hakker som bare f***, f.eks. musikk/video lagger noe inni h******..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...