Gå til innhold

Din myspace side


agrsiv

Anbefalte innlegg

Lager du musikk? Isåfall, vis din myspace side :thumbup: Min er iallefall www.myspace.com/pistolbeats, mye gammelt der, men. Som dere ser på navnet er det iallefall beats der :) Tenkte denne tråden kunne bli interessant og folk kan gi feedback til musikken som ligger på folk sine diverse sider. God jul forresten ;)

 

Og jeg ser ingen vits i at folk uten selvlaget musikk på siden sin skal skrive siden sin her, blir så utrolig uinteressant.

 

Og jeg beklager om en slik topic har vært her før, jeg søkte på myspace og fant iallefall ingenting i denne duren her.

Endret av Agrsiv
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Artig tråd. Det er interessant å se hva slags musikk forumbrukerne lager. (Burde forresten ikke denne vært plassert i musikkskapingsdelen av forumet?)

 

Det som har blitt postet hittil må jeg ærlig innrømme ikke er helt min «cup of tea». Death metal orker jeg ikke å høre på mer enn noen sekunder av gangen, så det avstår jeg fra å kommentere.

 

Når det gjelder pistolbeats, synes jeg flere av låtene har potensial, men i lengden blir de litt repetitive. Vokalen synes jeg blir litt forstyrrende og til dels irriterende. «Crazy» tror jeg kunne blitt skikkelig bra med en mer «seriøs» vokal og kanskje litt mer variasjon i melodien. Men for all del, ta det jeg skriver med en klype salt, for dette er som sagt ikke min type musikk. :)

 

http://www.myspace.com/thenastyhabits kan man finne jeg og noen kameraters forsøk på å gå Faces og Stones i næringen. Det er mest for moro skyld, men det kan jo være interessant å høre hva folk synes likevel. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...