Gå til innhold

Total War: Medieval 2 spørsmål tråden.


Anbefalte innlegg

 

Og ja, hvorfor er det noen ganger en får lov til å plassere troppene selv på slagmarken når man er beleiret og fienden angriper, men andre ganger ikke?

8147019[/snapback]

 

De gangene jeg ikke får lov til å plassere tropper når jeg er beleiret, er når motsanderen har en spion i byen som har klart å åpne portene i muren. Da angriper fienden brått uten at jeg får mulighet til å plassere troppene mine.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
også nå her jeg et lite problem med priests.. De får ikke pity.. Hva skal jeg gjøre?

Kommer kanskje en eller annen heretic innemellom men får aldri mine priester til å bli cardinaler (vet at de må ha minst fem får å bli valgt inn, men de blir jo aldri noe bedre)

7709505[/snapback]

Jeg pleier alltid å velge ut en by som jeg gjør til prestebyen min. Har bygger jeg så bra kirke/moske som mulig, samt produserer alle prestene mine. Som oftest ender jeg opp med HQ Teologi-laug, noe som gjør at alle prester/imamer produert her starter med 3-4 i piety.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Jo færre soldater, jo mere penger. Ikke ha en eneste soldat du ikke trenger. Krig kun på én front om gangen. Sørg for å ha fullt oppgraderte tårn i byene, slik at du kan ha færre soldater der.

8235769[/snapback]

 

Har lurt litt pa hva som lonner seg enkelte ganger. Disbande uniten i pavente av nye oppdrag eller la den ga a sulle litt. Spes i RTW der en feks har hatt en kampanje i spania og skal dra til afrika eller hellas. Det er en helsikes lang bat tur. Kanskje det lonner seg a disbande for a produsere nye et annet sted, sa lenge du kan det. Noen som har kjort denne linja? Misser jo unit med mye xp da... men slik jeg spiller sa er det skjelden legionaerene har saerlig lange karriarer:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...