Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

USB2 kontakt finner ikke Ipoden


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Har nettopp oppgradert PCen en god del, men sliter med å få USB2 tilgangen til å fungere, før brukte jeg ett PCI usb2 kort. Men det er allerede USB2 på det nye HKet.

 

Ser at USBen fungerer ved oppstart, men når windows skal starte, så forsvinner kontakten. Har SP2 installert (mener å huske at noen nevnte at dette måtte til).

 

HKet er et gigabyte Ga965p-DS4. Noen som vet hva som må til?

 

Mvh

Daniel

Endret av DanielP
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

vis tilfellet er at du bare ikke finner ipoden... installerte du driverne til Ipoden FØR du kobla den til PC'n eller etter? vis du putta i Ipoden først så kan d være årsaken... for å fikse det (ipod koblet fra) må du gå til kontrollpanel>system>maskinvare>enhetsbehandling>så går du helt nederst til universal seriell busskontroller(usb) og avinstallerer alle usb enheter(vis du har usb mus og tastatur så vil de slutte å virke til du har starta PC'n på nytt igjen, så d er anbefalt å bruke PS2 eller PS2overganger fra USB til PS2) etter at du har avinstallert alle usb enhetan så installere du drivern på nytt... restarte maskina og plugge i Ipoden... (måtte gjøre d på min Creative)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...