Gå til innhold

trenger hjelp til å identifisere produsenten..


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

http://parts.pioneerelectronics.com/part.a...m=STK413%2D230C

 

Men den har du kanskje sett? Det er faktisk fullt mulig at disse er spesialdesignet av Pioneer og dermed ikke er tilgjengelig fra andre. Faktisk virket det litt sannsynlig fordi andre linker jeg var innom (butikker) skrev at VSX serien hadde en eller annen spesiell teknologi i utgangstrinnet for å sikre korrekt bias ved temperatursvingingen.

Skal titte litt mer.

 

EDIT:

Også tilgjengelig her:

https://www.ued.net/ued/addItems.do?itemCode=PNRSTK413-230C

 

Står at det er Pioneer som lager de der, men på en annen side står det Sanyo ( http://www.digchip.com/datasheets/parts/da.../STK413-230.php ) noe som er mye mulig. Produktet står ikke listet på Sanyo Semiconductors hjemmeside, men så dette er nok et OEM produkt som kun selges via Pioneer. ( http://www.semiconductor-sanyo.com/search/...ubmit322=Search )

 

Dermed vil det kanskje lønne seg å ta kontakt med autoriserte Pioneerforhandlere her i Norge, for å høre om de har noe. Ser jo ut til å være en relativt vanlig forsterker du har, og dersom de ikke har noe inne kan de sikkert skaffe til en grei penge.

Endret av NorthWave
Lenke til kommentar

fant ut at dette er ett Sanyo produkt. som du sier er det nok in IC som er laget for Pioneer. hadde håpet å finne ett skjema på den og resten av forsterkerdelen. har søkt meg frem til ett lass med defekte komponenter som jeg har bytta. men det er fryktelig slitsomt og det tar tid. og om ett verksted skulle gjøre det ville det fort blitt dyrere enn en medium god 7.1 kanals forsterker i dag. desverre er etterfølgeren fra Pioneer https://prisguiden.no/product.php?productId=55749 mindre dynamisk i lydbildet ellers hadde jeg bare kjøp en ny.. men nå har jeg byttet så mange komponenter at nå vil jeg fullføre....

Lenke til kommentar

her kjøpte jeg en bruker-manual til en forsterker jeg fant:

http://www.pioneer.manuals-in-pdf.com

mener det fulgte med koblings skjema over forsterkeren også.

(husker ikke i farta)

 

du kan jo se her:

http://www.pioneer.manuals-in-pdf.com/pioneer-c-136.html

 

hvis du ikke finner din utgave, kan du jo kontakte dem. ;)

 

lykke til

 

(er ikke morro med hunder som skal bite på alt... vet akkurat hva du mener...

hunden min, når den var valp, klipte av nok ledningener...alt fra lampeledninger til høyttaler ledninger... (men ingen ting gikk i stykker, heldigvis)

Endret av just-_-me
Lenke til kommentar

De IC-ene er SVINDYRE å kjøpe inn, og du får dem KUN hos reservedele-leverandører. Jeg har skiftet en slik IC i en eldre technics-forsterker, og da kom en IC på ca 500,- i innkjøpspris uten moms, og med forhandlers kalkyle pluss moms er du fort oppe i 1000,-

 

Du burde ta kontakt med pioneers importør for å få prisoverslag. Eventuelt kan du prøve å skaffe de fra utlandet... men hvor vet jeg ikke.

Lenke til kommentar

Er styggt redd for at det ikke vil lønne seg økonomisk å bytte disse, selv om du gjør jobben selv. Selv om du får bytta disse forsterker chipene har du ikke noen garanti for at ikke annet i forsterkeren er ødelagt. Har du fått målt om det kommer linjesignaler inn på noen av pinnene?

 

space

Lenke til kommentar

Snakket med Pioneer nå og en sånn utgangs IC er faktisk intet mer enn

separate komponeter som er samlet innenfor en alublokk med plast front. han jeg snakka med ga meg hvilke transistorer jeg skulle kjøpe for å erstatte den IC'n. for pinnene på IC'n er lik pinnene på transistorene der de skulle stått side ved side..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...