Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Lage FTP-server?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du trenger et FTP-server-program, f.eks. BulletProof FTP Server (min personlige favoritt), WarFTPD eller Serv-U. Du trenger egentlig ikke fast IP-adresse (dog er det en klar fordel), men dersom du ikke har det, bør du registrere et DNS-navn gratis hos DynDNS, (http://www.dyndns.org) eller en annen tilsvarende tjeneste. I tillegg til dette DNS-navnet, trenger du et program som kan oppdatere DNS-navnet ditt med den nye IP-adressen din (mange av disse programmene er helt gratis). Det finnes noe lesestoff om DNS på dyndns.org, dersom du ikke skjønner hva jeg snakker om.

Angående brukernavn og passord, er dette noe du må finne ut av selv, siden det er forskjellig fra hvert enkelt FTP-server-program.

Lenke til kommentar

Selv bruker jeg DynDNS som IP "finner" program, og er veldig fornøyd med det, så har jeg Ceasers FTP Server Program for det er gratis og genialt, og så bruker jeg AnalogX SimpleServer: WWW for hjemmesiden min. SimpleServer er en genialt og enkelt progam å bruke. Jeg bruker også WinXP og ICS (Internett Connection Sharing) og serverene ligger på min personlige og ikke på ICS maskinen, og det fungerer helt perfekt..:) det er også XP på ICS maskinen. Det kommer også en "Walkthrou" på Norsk på hjemmesiden, om hvordan sette opp ICS på en Win 2000 maskin, og de forsjellige funksjonene...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...