Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Koble UPC modem til Trådløs 3com ruter


Anbefalte innlegg

Hei sann!

 

Har ett irriterende problem.

Moren min har handlet seg UPC. Hun ønsker å ha en trådløs løsning. Jeg hadde en trådløs 3com ruter liggende. Planen var å bare koble den til og vipps så hadde hun et trådløst nettverk. Men nei :nei:

 

 

Når jeg kobler pc rett på modem, får jeg ip og kommer meg ut på nett.

 

kobler jeg ruteren til modem. og pc trådløst mot ruter. har jeg ingen problem med å få kontakt med ruter, men kommer ikke på nett. Når jeg logger meg inn på ruteren ser jeg at den ikke har mottat noen ip fra modemet. klikker jeg på log i ruteren, kan jeg se at den prøver med noen min mellomrom å motta ip-adress fra modem(uten at det hjelper).

 

Ble litt usikker på om jeg brukte rett kabel mellom ruter og modem. kjøpte ny kable, samme problem(så nå har jeg prøvd med krysset og ukrysset)

 

 

Noen som har noen råd :hmm:

Venter i spenning

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Helt riktig, ved å klone PCens MAC-adresse i ruter lurer man Get-modemet til å tro at det bare er én PC tilkoblet, og Internett slipper igjennom til ruter, som da ikke har noe problem med å dele ut Internett til ørten IP-adresser innafor huset.

 

De tre billigste abonnementene til Get har denne begrensningen på kun én PC. Ikke at jeg skjønner hvorfor akkurat... Get har liksom ikke tenkt på at veldig mange faktisk mer enn én eller to maskiner hjemme?

 

Før jeg fant ut av MAC-kloningen hjemme ringte jeg til Get. Kundeservicen var hyggelig nok, selv om de ikke har noe support på annet enn deres eget utstyr, men det beste svaret jeg fikk var "jeg måtte gjøre et eller annet hjemme selv, men jeg husker dessverre ikke hva det var".

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...