Gå til innhold

Ny s939 cpu?


Doba

Anbefalte innlegg

Jeg har en Athlon 64 3500+ prosessor i dag. Jeg lurer på om jeg skal oppgradere systemet mitt en gang før s939 er helt ute. Men det gjør jeg bare om det er slik at jeg må bytte ut både hovedkortet og minnet (har 4gb ddr) om jeg skulle ønske å skaffe en socket AM2 prosessor. Er dette tilfellet?

 

Om det er slik, vurderer jeg heller å bare kjøpe en ny s939 prosessor i stedet, da nytt minne+hk+cpu nok vil bli for dyrt for meg. Så jeg vurderer og kjøpe AMD 4600+ X2. Er dette en god oppdatering?

 

Jeg har hørt at Opteron prosessorene kan være et godt alternativ, men tror ikke hovedkortet mitt egner seg så alt for godt til overklokking (MSI K8N Neo4 Series MS-7125). Om hovedkortet ikke er noe problem: er Opteron 175 noe jeg bør vurdere i stedet for 4600+ X2?

 

Et lite tilleggsspørsmål avslutningsvis: er s939 systemet mitt (etter evt. ny cpu) godt nok til å utnytte de nye dx10 skjermkortene noe særlig, eller bør jeg vurdere å bytte hele pakka før jeg evt kjøper et slikt skjermkort?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Takk for svarene.

 

Har nå bestemt meg for enten å kjøpe Athlon X2 4400 eller Opteron 175. 4400 koster 2195 + frakt. Opteron'en koster 1995, og den kan jeg hente selv. Spørs nok om det blir Opteron på meg ja.

7390189[/snapback]

 

Jeg har selv gått fra 2.2ghz singelkjerne til 2.4ghz dobbel kjerne....

Forferdelig behagelig å ta backup av systemet på selv med høy kompresjon etc.

 

Jeg lekte meg litt hin dagen og gjorde følgende på en gang;

 

1: spille av musikkvideoer i fullskjerm på skjerm 2.

2: Kjøre quake 4 benchmarking og spilling

3. Arkivere 5stk 4gb prosjekter i bakgrunn med winrar.

4. 3dmark 2003 benchmark

5. Defragmentering av flere partisjoner i bakgrunnen.

 

Gikk jævlig bra. Og jeg har "kun" 2gb ram..

Lenke til kommentar

Er i samme situasjon som trådstarter. Har en 3200+, og lurer på å kjøp en x2 3800+/x2 4200+. Problemet er at disse finnes ikke i nettbutikkene, og jeg vil nødig betale noe oiver 1500 for en ny cpu.

 

Hvordan er situasjonen mht. x2-cpuer? Er de på veg ut? Haster det å få tak i en, siden jeg har hørt at produskjonen slutter etter jul? Hjelp ønske :)

Lenke til kommentar

Jeg bestilte Opteron 175 på mamoz, da de var de eneste som hadde "bekreftet" bestilling av prosessoren. Det er selvfølgelig bøff. Det står fortsatt at den er bekreftet, men datoen endrer seg :p

 

Glad jeg ikke forhåndsbetalte.

Endret av Doba
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...