Gå til innhold

Så PS3 på det lokale kjøpesenteret i dag!


Kenny000

Anbefalte innlegg

Jupp, det stemmer. Jeg var på det lokale kjøpesenteret i dag og labbet inn i en spillbutikk hvor jeg til min overraskelse så en PS3 stod rett foran nesen min tilkoblet en TV som viste Ridge Racer 7!

 

Konsollen stod på ca 6-8 esker med PS3'er! Ble litt overrasket da jeg trodde at denne bare var lansert i Japan og USA.. Har aldri sett den i levende live, bare bilder og her stod jeg i en liten butikk og stirret på den.. Desverre stod det en lapp som fortalte at man ikke kunne ta på den. Men ettersom den ikke stod i noe monter, gikk jeg rundt den og prøvde å se på den fra alle vinkler.

 

Den var litt mindre enn jeg hadde trodd den skulle være, men den er nok fordi media har påpekt hvor enorm den er slik at forventningene mine om størrelsen var nærmest ekstrem.

 

Det så ut som om de bare hadde 20GB versjonen (stod 20GB på alle eskene), men de hadde også prislapp på 60GB (regner med at de bare er utsolgt for øyeblikket). Hadde det ikke vært for at jeg tross alt er en fattig student ( :( ) hadde jeg nok vurdert å kjøpe en. Skulle iallefall hørt om når de får inn 60GB versjonen igjen.

 

Åh ja.. det skal også nevnes at jeg er student i Singapore.. :tease: Men som sagt trodde jeg den bare var lansert i Japan og USA, og ikke hele Asia.. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hehe, må jo bare unskylde til de av dere som satte morgenkaffen i halsen når dere så denne posten. For det var jo ikke meningen.

 

ok da.. det var litt med vilje, men ha litt humor da folkens. Forresten så RR7 ganske fett ut :)

 

Dette fikk meg til å sjekke ut litt på nettet, jeg ser at det ligger 2 stk PS3 på QXL.no ( 1 2). Det skal jo sies at jeg er imot folk som selger slike til blodpris og dermed utnytter Sony's produksjonsproblemer. Men samtidig skal det sies at dersom det komme inn noen bud, frister det jo litt å ta med hjem til norge (jeg kommer hjem til jul) og selge på nett.

 

Ser at det foreløpig en ingen som har lagt inn noen bud på noen av de to annonsene, så jeg håper egentlig at ingen kommer til å gjøre det også, for da slipper jeg å bli fristet til å være en sleip ål.. :)

Endret av Kenny000
Lenke til kommentar

wow, i stedet for å kjøpe ps3 for 1000kr pluss 1600kr i frakt over qxl, kan man kjøpe seg wii eller 360, masse spill og ekstrautstyr, og enda ha masse igjen til ps3, utstyr og spill i mars

 

kan ikke tro noen blir å by på den, nordmenn er jo som oftest litt rasjonelle.

artig han som skriver "om budet blir over 50000kr betaler jeg frakt" ^^

Lenke til kommentar

NoLimit_^: jeg reagerte også veldig på den 50.000,- avtalen :p

 

fyren virker jo ikke helt god i hodet. Jeg hadde ALDRI hatt samvittighet til å gjøre noe slikt. Dessuten er det nok rett som du sier, at ingen kommer til å by på de to. Siden det allerede er 2 next gen konsoller på markedet før jul.

 

Kanskje jeg skulle vurdert å ta med hjem som en vennetjeneste, men tviler på jeg gidder det også ettersom det tar opp 1/4 av den lovlige flyvekten.. for ikke å snakke om volumet på den kartongen :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...