Gå til innhold

Windows XP ?


Anbefalte innlegg

Hei alle sammen.

 

Lurer på dette

Når man har formatert en HD og installert Windows XP pro eller hom pluss alle drivere på nytt og de andre programmene som mann måtte ønske. Da har jeg brukt et program som heter Acronic True Image 8 for å ta et speilbilde av systemet og alt fungerer fint når jeg legger tilbake systemet fra en DVD plate eller fra en USB HD.

 

Det som er merkelig at dette fungerer fint med en piratkopi men ikke fra en lovlig lisens. Da blir jeg spurt om validering på nytt noe jeg ikke blir med en piratkopi. Har dere noen gode forslag til hvordan jeg skal ta en kopi av hele systemet når jeg har installert alt på nytt med en lovlig lisens. Systemet skal brukes på samme PC som det ble installert på. Jeg formaterer jo min PC mange ganger i året. Ønsker ikke å snakke med Microsoft om ny CD nøkkel hele tiden. Noen gode forslag ?

 

Hilsen Kåre

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Emnetittelen i denne tråden er ikke god nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Tråden bryter også med tre-ords-regelen.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Vennligst ikke kommenter dette innlegget, men rapporter gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...