Gå til innhold

Viking FK tråd, for Viking fans!


Shjatå

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ødegaard ville jeg valgt i hvertfall. Soko kan jo ta en "Robbie Keane", så ville ventet litt med ham. Fillo vet jeg ikke helt hvor jeg har. Forhåpentligvis slår han til med en kjempesesong, men han kan også stagnere helt. Dessuten filmer han. Ødegaard derimot kommer jeg ikke på noe galt med :)

Lenke til kommentar

Det var bare min mening selvfølgelig. Godt mulig du har lagt din elsk på for eksempel Fillo, så da ville jeg valgt ham :p Det er jo også alltid spennende å ha en nysignering bakpå, selv om det er synd om han ikke slår til. Men som sagt, jeg tror jeg hadde endt opp med Ødegaard :)

Lenke til kommentar
Litt for urutinert kanskje, men han kan jo være en ny Rafael :p Liker at vi satser norskt og ungt, men om det blir for ungt og dermed går utover resultatene i serien gjenstår å se.

skogseid var ok i treningskampen mot RBK, Stenslid og Soma derimot viste hvorfor Viking kommer til å slite i tipeligaen i år.

 

Resultat: VFK-RBK, 1-5

 

Posetive ting: Banen var veldig god. :!:

Ødegård var var god de første 25 minuttene, Birkir var god. Fillo kom inn helt på slutten av 2 omgan. Kanskje rekker seriestarten. Alle de andre: som midt på treet.

Lenke til kommentar

Ræva, vis det ikke blir skjerpa i alle deler av banen blir ikke dette noe mer enn en middelmådig sesong, vis ikke verre, bunnstrid. Blir bare skuffa, kan ikke slippe inn så enkle mål, og ikke sette store sjanser. Er usikker forran denne sesongen, men mange som har hatt dårlige oppkjøringer men gjort det veldig bra da alvoret starter. Håper det er tilfellet i Viking.

Lenke til kommentar

Fantastisk dårlig andreomgang. Første halvdel av kampen derimot syns jeg vi absolutt var på høyde med Rosenborg, selv om de scorte ett mål mer enn oss.

 

Må si Skogseid imponerte meg. Spesielt med tanke på at dette var hans første kamp for oss. God en mot en, villig offensiv og posisjonerte seg bra. Resten av forsvaret var ikke like bra så jeg er spent på hvordan Horn og Steenslid vil fungere sammen. Ellers ikke så mye mer å si, bortsett fra at jeg gleder meg til jeg ser Sokolowski i startelleveren.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...