Gå til innhold

TES: Blades - Hvordan joine?


Gjest Slettet-xZFMnIz6

Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-xZFMnIz6

Er ferdig med Main Quest og kan ikke huske å bli tilbydd av Jauffre å være med the Blades. Jauffre er jo død nå, men er det fortsatt sjanse for å joine de?

PS!: Xbox 360

Endret av Slettet-xZFMnIz6
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Merkelig er det, siden Jauffre vil spørre deg om å joine The Blades når du ankommer Cloud Ruler Temple for første gang med Martin og Jauffre, noe som skjer etter at du har bragt Martin til Weyon Priory. Dette skjer automatisk før Jauffre gir det neste quest.

 

Sier du nei til å bli med The Blades første gang du blir spurt, er det bare å snakke med Jauffre om "Join The Blades" (figures..)

Det er egentlig ingenting å tjene på å være med i The Blades. De eneste fordelene du får med å være med i The Blades er et "The Blades" icon under Factions, og tilgang til alt stuff i Cloud Ruler Temple som litt grønnsaker, mat og vin, samt en del Blades rustninger og våpen.

 

EDIT: Og nei, du trenger faktisk ikke være medlem i The Blades for å gjøre Main Quest. Går helt fint å fullføre denne uten å være med.

Endret av Shicca
Lenke til kommentar

Jaufre spør deg om å være med i The Blades etter du har ført Martin Septin der, men kun dersom han liker deg nok. Hvis du f.eks. har kommet i skade for å prøve å stjele fra ham eller treffe han med våpenet ditt, er du ille ute. Det går an å gjøre ham blidere ved å skrive inn en eller annen komando i konsollen, men den husker jeg ikke hvor jeg fant eller hva var.

 

Uannsett får du ingen store fordeler av å være medlem i The Blades, utenom litt armor som tilsvarer steel armor.

Endret av Flug3r
Lenke til kommentar
Dette var merkelig! Då eg gjorde det, spurte han meg om eg ville vere med. Gjorde han ikkje det, er du sikker? Er dette ein bug, då?

7242644[/snapback]

 

Jaufre spør deg om å være med i The Blades etter du har ført Martin Septin der, men kun dersom han liker deg nok. Hvis du f.eks. har kommet i skade for å prøve å stjele fra ham eller treffe han med våpenet ditt, er du ille ute.

 

Forstår det derfor slik at man ikke må være medlem av Blades for å kunne fortsette MQ.

Endret av Smirnoff
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...