Gå til innhold

SK Brann - Bergens Stolthet


DrThomas

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Driter i Skarsfjord. Jeg kan ikke se hvem som skal ta over, eller hvem som kan gjøre det bedre. Det ideelle måtte i såfall være å få tak i noen som virkelig kan forsvarsspill. Han kommer ikke godt ut av intervjuet, men jeg bryr meg nå ikke så mye om hva trenere eller spillere sier i media. De er programmerte nikkedukker for det meste der.

 

Jeg har nå fulgt Brann siden 1987 omtrent. I mange år hørte jeg på radio (ingen internett eller TV-dekning). Sporadiske besøk på stadion i årene 96-99. Fra 2000 til 2005 hadde jeg sesongkort på store stå. 06 og 07 fulgte jeg intenst på TV. Jeg var med på gullfesten. Siden er det bare blitt kjedeligere og kjedeligere. Glansen er gått av hele Brann. Man bytter ikke lag sies det. Det varer livet ut. Stemmer det? Jeg føler jeg har opplevd alt med Brann. Man vet hva man får enten man er på stadion, på bortekamp eller følger dem gjennom media. Jeg krever ikke gull eller cupfinale hvert år. Jeg krever bare at det skjer noe interessant og spennende rundt laget. Synes aldri det er slik lenger. Er det naturlig å miste interessen for et lag over så lang tid, eller har det blitt for mye greier å ha fokus på i dagens verden?

 

En annen ting er at før var Brann noe spesielt. Et lag og en by folk snakket om som litt annerledes og sprudlende. Nå er det ikke forskjell på Haugesund eller Kongsvinger og Brann. Bortsett fra at Brann er et litt større lag og ligger en divisjon høyere enn KIL. Det går nå egentlig nedover med hele tippeligaen. Det må da snu en gang?

Lenke til kommentar

Trenger berre ein trener med en klar plan for det offansive og det defansive arbeide. Me det tenker eg på eit mer konstruktiv spill enn 10 passninger bak i forsvar og en lag mot en eller 2 spisse. Itillegg treng man ikkje 10 utespillere på corner, dette gjir mindre trussel for motstanderlaget.

 

Interessen for Brann har desverre dalt med tiden, lite underholdene spill på banen og en langsiktig plan om å bli et stabilt topplag innen 2015. Styrer viser at dem har full tillit til Skarsfjord uansett kva omverden mener. Dette gjør nok litt med energien folk orker å ligge ned ved å diskutere det forskjellige tingene rundt Brann. Folk venter i spenninge til 2015. Men supporter av en klubb, så er dette endel av livet. Båd medgang og motgang.

 

Etter min mening så er nok grunnen den måten fremmstår på på fotballbanen. Den er desverre ikkje publikumsvennlig. Enten må Brann fornye seg eller så må en begynner å se etter en ny trener. Men nå er eg ikkje nøytral i diskusjonen om Skarsfjord skal bli eller ikkje, så er nok mangen som er uenig!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Bruun Hansen skal i hvert fall ha en ny kaffekopp, da Skarsfjord knuste den han hadde. Han påstod det var et uhell, men jeg vet nå ikke helt..

 

Laget mot Haugesund. Finne benket. Like greit.

 

Piotr Leciejewski - Birkir Mar Sævarsson, Zsolt Korcsmar, Henrik Gjesdal, Hassan El Fakiri - Amin Askar, Fredrik Haugen, Thomasz Sokolowski, Fredrik Nordkvelle - Martin Pusic, Erik Huseklepp.

 

Jørgen Mohus, Erdin Demir, Jonas Grønner, Bård Finne, Stephane Badji, Kristoffer Larsen, Kristoffer Barmen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...