Gå til innhold

Den store Snowboardtråden


jacoP

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det noen som har noen formening om nytt brett til en forholdsvis nybegynner? Sto veldig mye før, men har ikke vært i bakken de siste åra, så jeg anser meg selv som nybegynner.

 

Tenkte jeg skulle kjøpe en grei og rimelig pakke. Det står i mellom to varianter nå. Enten Nitro Swindle 157 eller Burton Clash 160.

 

_burton_fw09_clash_160.jpg

 

eller

 

_nitro_fw09_swindle157.jpg

 

Slik jeg har forstått det, så er det to ganske forskjellige brett. Burtonbrettet er mer freeride og lagt mer vekt på allroundkjøring. Nitro på sin side er mer freestyle og ganske mykt. Jeg føler jeg er en allrounder, men kan jo ikke unngå å ha det litt gøy i parker osv heller.

 

Med disse følger det med Raiden Strike bindinger.

 

_raiden_fw09_strike_blkwht.gif

 

Har noen gamle snakesboots fra før. Orker ikke kjøpe nye sko.

 

Meg:

Vekt: 85kg (på vei nedover.. lol)

Høyde: 183

Skostr: 43-44

 

 

Hvilket brett velger jeg? Håper på kjapt svar, skal bestilles snarest. Takker for all hjelp.

Lenke til kommentar

Takker for kjapt svar. Jeg har ikke hatt mulighet til å se det IRL, så jeg vet ikke noe mer enn det jeg leser om det. Hvor mykt er det? Egner det seg litt til park også? rails osv?

 

Er veldig nysgjerrig på å prøve Nitrobrettet. Er det noen som har erfaring med det?

Endret av .vision
Lenke til kommentar

Hvis du ønsker å kjøre park ville jeg gått for Swindle, ene og alene for lengden. 160 er som å skate street med et longboard.

 

Tror forøvrig Blunt er et bedre allround brett selv om begge er for park. Om mulig kan du jo gå ned på lengden? Jeg er 182 og 75kg, jeg trivdes veldig godt på 155 på rails men byttet til et 157 for stabilitet og muligheter for litt annet enn bare park.

 

Uansett er vel greia bare å kjøpe et brett du synes virker fett. Om du er litt rusten trenger du jo uansett en sesong på å komme deg, du kan jo heller bytte brett senere utifra hvordan det du kjøper nå funker.

 

Jeg kjørte forøvrig alle toppturene i fjor på et 157 true twin parkbrett med 65 cm stance uten setback, så det meste er nok mulig :)

 

EDIT: Sorry, vi snakket om Clash ikke Blunt. Clash er jo et ennå bedre allround en Blunt, men 160 er fortsatt litt langt etter min mening.

Endret av cbastus
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...