Akse Skrevet 7. januar 2015 Skrevet 7. januar 2015 Helt korrekt. Jeg pleier bare å ta det ca i hodet. Det vil du klare etter hvert som du lærer deg å kjenne matvarer.
Skosåle Skrevet 8. januar 2015 Skrevet 8. januar 2015 Ja, det er noe man lærer seg. Hjelper også hvis man spiser f.eks hele pakker karbonadedeig om gangen (eller del den ut over dagen, pyse), da vet man alltid hvor mye kcal man får.
Gjest medlem-1432 Skrevet 24. juni 2015 Skrevet 24. juni 2015 Er det noen regler om hva som er mest gunstig fordeling av karbohydrater, protein og fett (ved vektnedgang) Eller generelt?
War Skrevet 24. juni 2015 Skrevet 24. juni 2015 Ja, blir du sliten av masse karb, spis mindre av det. Og motsatt. Hvor mye karb det blir (min 100g på deff med styrke) vil påvirke fett-inntaket samtidig da protein burde ligge på rett over 2g pr kg. -ish
Matrissa Skrevet 27. juni Skrevet 27. juni On 6/24/2015 at 3:10 PM, Guest medlem-1432 said: Are there any rules about what is the most favorable distribution of carbohydrates, protein and fat (for weight loss) or in general? Ja. For vekttap og generell helse er en vanlig fordeling av makronæringsstoffer: Karbohydrater: 45–55 % av det totale daglige kaloriinntaket Proteiner: 20–30 % Fett: 20–35 % Et høyere proteininntak (nærmere 30 %) kan bidra til metthetsfølelse og bevaring av muskelmasse under vekttap. Den nøyaktige fordelingen kan variere basert på individuelle behov, aktivitetsnivå og medisinske forhold.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå