Gå til innhold

Gainward 7900 GT 512 MB i SLI


Berg1ser

Anbefalte innlegg

Kjøpte <dette> kortet i sommer, men er ikke 100% fornøyd med ytelse. Jeg satt meg ikke godt nok inn i ting før jeg gikk til innkjøp, men nå som jeg først har betalt 3500 kr. for et kort, så har det ingenting for seg å selge det igjen uten å tape mye på det. Jeg var innom forhandleren, og de kunne fortelle meg at det ikke lar seg gjøre å skaffe et tilsvarende kort fordi de har gått ut. :nei:. Poenget er nemlig at jeg gjerne vil kjøre kortet i SLI, for det vil vel gi mer effekt?

Etter mye søking frem og tilbake har jeg funnet noen tilsvarende kort.

<Point of view> og <MSI>. Er det noen her som vet om noen av de kortene lar seg kombinere i SLI med mitt Gainward kort? Eller må jeg bite i det sure eplet, og enten glemme SLI, og kjøre solo, eller kjøpe to helt nye identiske skjermkort og sette opp i SLI? Gode råd mottas med takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Noe sier meg at det ikke er en god ide å kjøre sli med pov-kortet og gainward sitt. De er f.eks. klokket forskjellig. Mulig jeg er overpessimist, men er litt dumt å gamble på det hvertfall - med mindre noen her kan si at det går, med 100% sikkerhet.

 

Mulig jeg har en løsning på problemet ditt likevel. I denne tråden forklarer jeg om et problem med et av mine to kort av din type (du har kortet med rød 512mb special edition sticker på, sant?), og hvis dette er en feil (noe jeg tror det er), så må jeg sende inn kortet. Sannsynligheten er stor for at jeg får dette kortet i retur, noe som ikke passer med mine sli-planer :nei: .

 

Det jeg tenkte var at hvis jeg får det kortet jeg nettopp nevnte i retur (det var samme specs som de vi har nå, bortsett fra navnet) så kan vi bytte kort. Du burde ha null problem med å skaffe et 7950gt 512 til sli-oppsettet ditt, mens jeg får kjøre 7900gt sli.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...