Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Onanerer du mye?


Gjest mafister

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det rare er at selv om man har morrabrød, blir man "aldri" ferdig hvis man prøver å dra da. Det skjer liksom aldri noe. Dere "gjester" er vel feigisbrukere med 10000 posts som ikke tør skrive sånt?

 

Stort sett 1 gang om dagen her også. Hvis jeg ikke er noen andre steder, da.

Endret av Bitex
Lenke til kommentar
Dette forumet tillater gjesteposting, det vil si at man ikke må være registrert for å kunne poste her. Men vær obs på at misbruk av muligheten kan medføre utestengelse fra hele diskusjonsforumet.

 

Krav til å poste ved bruk av gjestefunksjonen er at innleggene er av sensitiv og alvorlig art og at man ønsker å unngå å få slike personopplysninger knyttet til sin person. Ordningen med gjestefunksjon er til for å gi brukere et utvidet tilbud og mulighet til å kunne sikre seg anonymt om temaer som er av sensitiv art, så vær så vennlig å ikke ødelegg dette med useriøse innlegg. :)

 

Ved stadig misbruk av denne ordningen vil den bli fjernet.

 

Til innformasjon er sensitiv personopplysninger i denne sammenheng definert som innformasjon om seksuelle forhold og helseforhold.

 

Moderator vil til en hver tid vurdere om gjestepostingen er i samsvar med de stilte krav. Er du i tvil så kontakt en moderator for vurdering før du poster innlegg.

 

 

Dette tilfredsstiller ikke nevnte krav. Stenges :)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...